Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Te is úgy vagy vele, hogy valahányszor egy bűvésztrükköt látsz, mindig megpróbálod kitalálni, vajon milyen kis fondorlat bújik meg a háta mögött? Nem vagy egyedül. Talán még te is emlékszel néhányra, amivel szórakoztattad már a közönséget, akár az oviban vagy épp az első szerelmed meghódításakor.

A focijátékos kártyatrükkel hódít a tehetségkutatóban!

Függetlenül attól, hogy valójában melyik kategóriába tartozol – aki imád szemtanúja lenni a varázslatnak, vagy aki inkább leutánozná a zsenit –, ha a bűvészkedés elég jó, mindenképp levesz a lábadról. Mi több, az internetet is rabul ejti, mint például az alábbi produkció!

A Philadelphia Eagles focicsapat játékosa, Jon Dorenbos nemcsak egy kiváló sportoló, hanem egy ügyes varázsló is. A férfi nemrégiben az America’s Got Talent tehetségkutatóban is megcsillogtatta a képességeit, a bűvésztrükkjeitől pedig odáig volt a zsűri.

Bár az első próbát Jon elhibázta, amitől a közönség kissé csalódott lett, arra senki sem gondolt, hogy ez az apró húzás valójában szándékos volt. A varázslómester ugyanis ezt követően fedte fel igazi tehetségét, aminek hála a zsűri azonnal továbbjuttatta őt a következő fordulóba! A produkciójától Simon Cowell is csak ámult. Ezt mindenképp látnod kell!

https://www.youtube.com/watch?v=Hy_z1yxgI9M

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!