Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez az oka annak, hogy Elvis Presley-nél, és Frank Sinatránál még nem született tehetségesebb előadó!

franksinatra_elvispresley

Lazák, tehetségesek, viccesek, jóképűek, és lányok milliói rajongtak értük! Kell ennél több bizonyíték arra, hogy ők voltak az évszázad egyik legjobb énekesei? Most abban a szerencsében részesülhetünk, hogy együtt láthatjuk énekelni a két kivételes tehetséget.

Vigyázat, nagyon karácsonyi hangulata van az alábbi dalnak: szeretet-túláradást okozhat. Ezért jó, ha a kandalló mellett hallgatjuk puha pokrócba burkolózva, egy pohár finom vörös borral. A felvétel az 1960-as években készült, az ABC-csatorna, Welcome Home Elvis televíziós produkcióban.

A két felejthetetlen hangú énekes együtt énekelte a Love me Tender és a Witchcraft című dalt. Ez a duett egy világ szívét dobogtatta meg, a felvételen a háttérben hallatszik is, hogy mekkora odaadással rajong értük a nézőközönség.

Bár Sinatra, és Elvis már egy ideje az égi zenekarral énekel, itt a földi birodalomban soha nem felejtjük el a két csodálatos hangú világsztárt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!