Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az élet gyakran osztogat pofonokat, de egyetlen akadály sem bizonyul áttörhetetlennek, amennyiben megtalálod azt a belső erőt, ami segít a felszínen maradni. Bár súlyos betegségben szenved, ennek a kislánynak a tánc jelenti az életet. Imádja az zenét és táncot, és valahányszor alkalma adódik hódolni a szenvedélyének, mindig boldogságtól sugárzó arccal teszi.

Két profi balerina lép a színpadra. A babérokat mégis a középen felbukkanó kislány aratja le

A Kentucky-állambeli Louisville-ben élő Audrey Nethery mindössze 6 esztendős, de máris komoly feladatot kapott a sorstól: megharcolni az életéért. Diamond Blackfan típusú csontvelő-betegséggel született, mely gátat szab a vörös vértestek termelődésében. A kislány legalább húsz vérátömlesztésen van már túl, ennek ellenére továbbra is kitartó, a bátorsága pedig irigylésre méltó. A mosoly nem hervad le az arcáról, és hiába csak 6 éves, pontosan tudja, mire képes!

Audreynak alkalma adódott, hogy a New York City Ballet társulat legjobbjaitól tanulhasson. Természetesen odáig volt lehetőségért, és apait-anyait beleadott abba, hogy a legtöbb trükköt elsajátíthassa. Kapott egy aranyos jelmezt is, melyben igazi balerinaként léphetett színpadra.

A tanfolyamnak konkrét eredménye is volt: egy televíziós műsor díszvendégeiként, Audrey és az oktatói megmutathatták országnak-világnak, mit tudnak. A közönség imádta őket, főként a kislányt, akit végül rengeteg ajándékkal halmoztak el.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!