Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha egy igazán praktikus utánfutóra vágyunk, akkor az alábbi megoldás tökéletes lehet, hiszen szárazföldön, és vízen egyaránt használható. Szerezzünk be egy ilyen csodálatos járgányt, és sokkal élvezhetőbbé válhatnak a vízparti nyaralások is.

utanfuto2

Az utánfutó azért nagyon praktikus, mert többé nem kell motorcsónakot bérelnünk, nyugodtan vízre szállhatunk vele bármikor. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy csupán le kell kapcsolni a vontató járműről, és már tehetjük is rá a vízre.

Kényelmes, jól néz ki, és szinte minden luxus megtalálható benne, ami egy kellemes sétahajókázáshoz szükséges. Egy kényelmes piknik után pedig egy mozdulattal visszacsatolhatjuk az utánfutót, és mehetünk haza.

A csodajárgány 9 km/h-s sebességgel halad a vízen, ami az ő kategóriájában egy igazán jó tempó. A tetejét egy mozdulattal kinyithatjuk, így a piknikezés közben még barnulhatunk is. A német tervező, Daniel Straub, egy igazán hiánypótló darabot alkotott ezzel a kétéltű utánfutóval. Bármikor szívesen kipróbálnánk!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!