KezdőlapNapi LikeOlyan showt nyomott a 60 éves férfi a színpadon, hogy a közönség...

Olyan showt nyomott a 60 éves férfi a színpadon, hogy a közönség könyörgött a zsűrinek, nyomja meg a Golden Buzzer gombot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő hangulatot teremt a 60 éves férfi, aki megszédítette a női szíveket a tehetségkutató műsor meghallgatáson!

Olyan showt nyomott a 60 éves férfi a színpadon, hogy a közönség könyörgött a zsűrinek, nyomja meg a Golden Buzzer gombot

Szerencsére a világon vannak olyan emberek, akik az egész életüket átbulizzák, áttáncolják és áténeklik. Ilyen a 60. életévében lévő Donchez Dacres is, aki ha éppen teheti, kiénekli és kimozogja a szívét-lelkét, amivel mások életébe is becsempész némi boldogságot, örömet, jókedvet, vidámságot.

A Britain’S Got Talent tehetségkutató műsorban fellépő férfit tévés szereplése óta csak úgy emlegetnek, mint a Wiggle and Wine pasit, ugyanis Donchez ezzel a saját dalával varázsolta el a zsűrit, és a közönséget. A fergeteges hangulatot pedig David Walliams azzal koronázta meg, hogy megnyomta a Golden Buzzer gombot, így az angliai Wolverhamptonból érkező férfi egyenesen az elődöntőbe került.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet