KezdőlapNapi LikeTérdre borult a férfi a repülőtéren, sokan megkönnyezték, amikor kiderült mi történt...

Térdre borult a férfi a repülőtéren, sokan megkönnyezték, amikor kiderült mi történt vele

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez a férfi térdre borult a repülőtéren és imádkozni kezdett!

Térdre borult a férfi a repülőtéren, sokan megkönnyezték, amikor kiderült mi történt vele

2012-ben Dyan és családja megpróbált elmenekülni a szudáni háború borzalmai elől, de a nagy káoszban a férfi, és a felesége elvesztették egymást. A házassági okiratuk a háborúban megsemmisült, így nem tudták igazolni, hogy van párjuk, ezért Dyan menekülttáborba került, mint egyedülálló férfi, felesége, Alik, aki a harmadik babával volt várandós, és a két gyerek az Egyesült Államokba kerültek, ott fogadták be őket.

Alik az Államokban megismerkedett két önkéntessel, Mollyval és Clairel, akik menekültek befogadását segítették elő, közbenjárásukra sikerült elérniük, hogy Dyan repülőre üljön és 4 év után újra találkozhasson családjával, valamint a már 3 éves gyerekével is, akit még soha nem látott.

Az alábbi videó, amelyet Robert Fuqua készített, azt a pillanatot örökíti meg, amikor a családtagok ismét egymás nyakába borulhattak, ami után Dyan letérdelt és imádkozni kezdett, kifejezve háláját.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet