Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A vadon élő állatok mindig képesek lenyűgözni bennünket azzal, hogy a lehető legtermészetesebben viselkednek. Amikor lehetőségünk adódik arra, hogy olyan videókat nézzünk, mint az alábbi, mindig egy fokkal közelebb érezzük magunkat hozzájuk és a világhoz, melyben a nyugalom, a béke és a szabadság az úr.

Kamerát szereltek az erdőbe. Mit rögzített? Nem bírod ki nevetés nélkül!

Egy dokumentumfilm elkészítésének céljából, a brit BBC tévécsatorna stábja kamerákat szerelt fel a Canadian Rockies hegységben, hogy lencsevégre kapja a medvék viselkedését. A felvétel a Planet Earth 2 második epizódjához készült, ám amit a kamerák rögzítettek, az több, mint amit bárki is elvárt volna egy medvétől!

Minden egyes mackó, ami „fellépett” a kamerák előtt, igazi élő táncműsort adott elő, a nézők meglepetésére! Mintha csak a Dzsungel Könyvének Baluját látnánk, amint alaposan megvakarja a hátát egy jókora fatörzzsel. A mozdulataik pedig mosolyt csalnak valamennyi nézőjük ajkára. Éppen ezért, a BBC stábja egy ritmusos zenét vágott a képanyag hátterébe, hogy még bulisabb legyen a végeredmény!

Tegye szebbé a napod!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!