Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor Jessica először találkozott újszülött húgával, Vanessával, alig tudott szóhoz jutni az édes kis “csomag” láttán. Hihetetelenül örült, azonban, amikor a csöppség elkezdett sírni, kissé zavarba jött, nem tudta, hogy mitévő legyen.

ujszulott-hugica2

Jeccisa egy zabálnivaló göndör fürtös hároméves kislány, aki nagy izgalommal várta már, hogy kibújjon a mama pocakjából a hugicája. A szülés után néhány órával látogatóba ment a kórházba, a találkozás pedig felejthetetlen nyomokat hagyott benne.

Kezdetben alig hitt a szemének, úgy fogdosta Vanessa lábát, mintha egy játékbaba lenne. Azonban, amikor az újszülött elkezdett sírni, kissé gondban lett. Pár másodpercig némán figyelte, majd mint egy okos felnőtt, elkezdte csitítani. Egészen közel hajolt hozzá, mosolygott, simogatta, és ismételgette, hogy “ne sírjál, nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben van”.

Láthatjuk a kislány mennyire ösztönösen reagált, talán mi is sokat tanulhatnák tőle, elleshetnénk, hogyan kell megvigasztalni valakit, akinek rossz kedve van.

https://www.youtube.com/watch?v=ru6efi2RrIQHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!