KezdőlapReceptekBacont csavart a hagymakarikára, majd ezzel a keverékkel panírozta. Elképesztő finomat készített!

Bacont csavart a hagymakarikára, majd ezzel a keverékkel panírozta. Elképesztő finomat készített!

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

Ennek a receptnek abban rejlik a varázsa, hogy a hagymakarikákat grillezni, panírozni, majd kisütni kell. Kívül ropogós, belül omlós lesz, kár lenne kihagyni a finom falatokat.

bacon-hagyma

Hozzávalók:
3 nagyobb hagyma,
karikára vágva,
½ kg bacon

A panírozáshoz:
egy csésze búzadara,
egy csésze liszt,
só,
fokhagymapor,
egy kevés sör.

Elkészítés: készítsük elő, és melegítsük fel a grillt. Tekerjünk bele egy hagymakarikát két-két szelet baconba. Tegyük a grillre, és süssük meg mindkét oldalukat alaposan. Hagyjuk egy kicsit, míg kihűlnek, majd forgassuk bele őket a búzadara, liszt, só, fokhagymapor és sör keverékéből készült bundába.

Ezután felforrósított olajon gyorsan süssük aranybarnára. Ennél ízletesebb falatot biztos nem ettünk mostanában.



https://www.youtube.com/watch?v=Cl_n_fjOpd0

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet