Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az alábbi hamburger csak a húsimádóknak ajánlott, de azoknak nagyon. Bármelyik húst hússal evő cimborát le lehet vele venni a lábáról. Igazi férfimulatság lehet az elkészítése is. A videóból minden kiderül, tulajdonképpen csak a technikát kell ellesni.

cikk2015-05-27-2

Szerezzünk be mindenből jó sokat: darált húst, bacont, gombát, csirkehúst, sonkát, hagymát, paprikát. A darált húst ízesítsük, sózzuk, borsozzuk, majd formáljuk belőle jó nagy, legalább ökölnyi labdákat.

A többi hozzávalót külön tálkákba vágjuk apró darabokra és süssük meg előre. Ezekkel fogjuk tölteni a hamburgerek belsejét. Azért kell külön kupacokban sütni, hogy mindenki külön ki tudja választani, hogy mi legyen a töltelékben.

A húslabdát tegyük egy vágódeszkára, majd a közepébe nyomjunk bele egy előre megmosott, tele sörös dobozt. A húst, a videón látottak szerint simítsuk rá a doboz oldalára, majd tekerjük körbe két-három szelet bacon-el. A végeit rögzíthetjük ideiglenesen fogpiszkálóval. Ezután vegyük ki a sörös dobozt a gombócból, majd a közepét ízlés szerint töltsük meg az előre megsütött hozzávalókkal.

A tetejére tegyünk reszelt sajtot, és még plusz sajtkockákat is. Majd tegyük oda sülni a gombócokat. Kalóriában nem lesz hiány, az biztos.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!