A következő étel lehet akár főétel, akár reggeli vagy vacsora is. Bármilyen gombát használhatunk hozzá, nagyon finom lesz és nem utolsó szempont az sem, hogy gyorsan elkészül.

Hozzávalók:
A tésztához: 200 g liszt, 3 evőkanál vaj, 125 ml tejszín, 1 evőkanál citromlé, 3 evőkanál hideg víz, ½ teáskanál só
A töltelékhez: 1 lilahagyma / 1 csokor zöldhagyma, 120 g szeletelt gomba, paradicsomszósz, ¼ teáskanál só, ¼ teáskanál őrölt bors, 50 g Gruyere sajt, balzsamecet, olaj
Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat gyúrjuk csomómentesre, majd csavarjuk fóliába, és tegyük be a hűtőszekrénybe, körülbelül húsz percre, amíg elkészítjük a tölteléket. Az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, keverjük hozzá az apróra szeletelt gombát, majd hagyjuk míg összeesik és saját levet ereszt. Ekkor adjunk hozzá egy-két kanál balzsamecetet, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A tésztát simítsuk bele lehetőleg egy kerek formájú serpenyőbe, majd kenjük meg a tetejét paradicsomszósszal és tegyük rá az előre elkészített gombát. Egészen a tészta széléig kenjük fel a szószt. Hintsük meg reszelt sajttal és tegyük a sütőbe, megközelítőleg 25 percre, míg a sajt aranybarna ne lesz.