Ha egyszer megtanulod ezt a módszert, ezután mindig így készíted majd a sajtos melegszendvicset. Mi nagyon imádjuk, akár hússal, sonkával is meg lehet tölteni.
A melegszendvics az egyik legfinomabb fogás lehet, ehetjük melegen, hidegen saláták mellé, reggelire, és akár vacsorára is. Nem csak a vegetáriánusok imádják, a húsevők kedvence is lehet, hiszen ízletes és ráadásul laktató is. Tanuljuk meg, hogyan kell elkészíteni.
A sajt egyik alap élelmiszerünk, számtalan ízesítésben kapható, és szinte már elképzelhetetlen lenne az étkezésünk nélküle. Készítsünk egy laktató sajtos melegszendvicset grillezett sajttal. Vajazzunk ki egy serpenyőt, majd tegyük bele a kenyereket és pirítsuk meg mind a két oldalukat.
Míg az egyik oldala pirul, halmozzunk rá reszelt sajtot, amennyi csak elfér rajta, majd borítsuk rá a másik szelet kenyeret, és erre is szórjunk sajtot. Ezután még tegyünk egy kis vajat a serpenyőbe, és fordítsuk meg a szendvicset, majd szórjuk meg a felső felét is sajttal.
Mikor az alsó sajtréteg megpirult, ismét fordítsuk meg a szendvicset, hogy a másik oldala is megpiruljon. Mikor készen van, vágjuk ketté, és láthatjuk, hogy kívül ropogós sajtkéreg, belül pedig lágy krémsajt ízesíti a mennyei fogást.