Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hogy milyen vizet fogyasszunk, arról a vélemények megoszlanak. A lényeg, hogy minél többet, illetve, naponta legalább 2, 5 litert.

5978

Ha nem tudjuk simán meginni, készítsünk otthon különböző ízesített változatot. Nem kell túl sok kellék hozzá, gyorsan megy az elkészítése és sokkal szívesebben fogjuk az ízesített változatot inni. Szinte észre sem vesszük majd, hogy mennyit elfogyasztottunk belőle. Hogy ne költsünk ásványvizekre, készítsük el a valódi gyümölcsös, adalékmentes, karcsúsító vizünket otthon.

Hozzávalók: egy csészényi friss gyümölcs, ez lehet a szezonnak megfelelően például most citrom, narancs, mandarin, kiwi, ananász. Egy szál friss fűszer (bazsalikom, menta, citromfű vagy bármi, ami akad az ablakpárkányon), jég, víz, egy nagy üveg.

Elkészítés: az ízesített, gyümölcsös víz elsőszámú titka abban rejlik, hogy nem kell összezúzni a gyümölcsöket, fűszert. Hámozzuk meg a citrusokat, majd vagdaljuk fel, és nyomkodjuk össze, de ne pépesítsük, turmixoljuk, inkább a kezünkkel facsarjuk ki. Tegyük bele az üvegbe a gyümölcsöket, a felszabdalt fűszernövényt, a jeget és a vizet, majd így hagyjuk állni 3 napig. Tegyük a hűtőbe, és néha keverjünk egyet rajta. Ha van még a friss fűszernövényből néha adhatunk hozzá egy újabb levelet belőle a gyümölcsös vízhez.

Forrás: theyummylife.com

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!