Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Valószínűleg nem gondoltál arra, hogy te magad is készíthetsz olyan pizzát, amely pontosan úgy néz ki, mint egy tölcséres fagylalt. Nos, a jó hír az, hogy most már te magad is elkészítheted otthon.

Szuper ötlet vacsorára, így készíts tölcséres pizzát

Egy más fajta pizzáról van szó, azonban még mielőtt megijednél, ugyanazokat az összetevőket kell használni hozzá. A különbség abban rejlik, hogy kúp alakú tésztát kell készíteni. Ennek köszönhetően, könnyen fogható, fogyasztható pizzád lesz, amelyet akár még útközben is falatozhatsz.

Számos pizza fajtákról hallhattunk már, de félretéve a mini pizzákat, a szeletelt padlizsánból készült pizzát és az ilyen olyan mentes pizzákat, valószínűleg ez a legszokatlanabb kombináció.

Alapvetően, pizza tésztára van szükség, amelyet kúp formájában kell megsütni, és amelybe a megszokott finomságokat rakod, mint a paradicsomszósz, mozzarella, bazsalikom, sonka, parmezán sajt és más összetevők, ízlés szerint.

Az alábbi összeállításokban megfigyelheted, hogyan is kell elkészítened a tölcséres pizzát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!