Ezzel a módszerrel nagyon látványos és finom pastát készíthetünk!
Olvasd el ezt is: 8 egészségtelen étel, amit a kardiológusok soha nem ennének meg – Azt is elárulják, miért!
Nagyon sok tanácsot olvashatunk azzal kapcsolatosan, hogyan készítsük a tésztás ételeket. Miért van az, hogy, amit az étteremben eszünk sokkal finomabb, mint otthon? Tanuljuk meg, mi is a titkot.
Egyes ötleteket érdemes kipróbálni, főleg, amelyek profi szakemberektől származnak. Ha egy séf is így készíti a legjobb fogást, akkor miért ne utánozhatnánk mi is. Étkezzünk úgy otthon, akár egy vendéglőben.
Az alábbiakban egy különleges módszert mutatunk, ennél tökéletesebb Rigattino pastát még nem ettünk eddig. Először főzzük meg a pastát, szórjuk meg parmezánnal, majd a videón látott módszer szerint sorakoztassuk fel a tésztacsöveket egy lábasba. A dolog titka abban rejlik, hogy a pastákat egyforma távolságra, és függőlegesen helyezzük egymás mellé.
» Személyiségteszt: fontos dolgot árul el rólad az, ahogyan a hüvelykujjaidat tartod, amikor a kezeidet összefogod
» Hogyan figyelnek minket otthon: 10 eszköz, amelyen keresztül kémkedhetnek utánad!
» A nő kíváncsiságból vásárolt egy DNS-tesztet magának és az apjának, de az eredmény megrázó hatással volt a családra
» A buddhizmus szerint ezt a 10 dolgot a lehető leghamarabb törölnöd kellene az életedből!
Miután az edény megtelt, tegyünk a pastára paradicsomszósszal elkevert darált húst. Sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük ízlés szerint, fedjük le egy alumínium fóliával, és tegyük a sütőbe 15 percre. Mikor kivettük a sütőből szórjuk meg egy kevés mozzarellával, és friss bazsalikommal, majd süssük további 15 percig.