KezdőlapReceptekÉtelekTésztával töltötte meg a tepsit. A végeredmény még a legigényesebb vendéget is...

Tésztával töltötte meg a tepsit. A végeredmény még a legigényesebb vendéget is leveszi majd a lábáról!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ezzel a módszerrel nagyon látványos és finom pastát készíthetünk!

pasta-sorba

Nagyon sok tanácsot olvashatunk azzal kapcsolatosan, hogyan készítsük a tésztás ételeket. Miért van az, hogy, amit az étteremben eszünk sokkal finomabb, mint otthon? Tanuljuk meg, mi is a titkot.

Egyes ötleteket érdemes kipróbálni, főleg, amelyek profi szakemberektől származnak. Ha egy séf is így készíti a legjobb fogást, akkor miért ne utánozhatnánk mi is. Étkezzünk úgy otthon, akár egy vendéglőben.

Az alábbiakban egy különleges módszert mutatunk, ennél tökéletesebb Rigattino pastát még nem ettünk eddig. Először főzzük meg a pastát, szórjuk meg parmezánnal, majd a videón látott módszer szerint sorakoztassuk fel a tésztacsöveket egy lábasba. A dolog titka abban rejlik, hogy a pastákat egyforma távolságra, és függőlegesen helyezzük egymás mellé.

Miután az edény megtelt, tegyünk a pastára paradicsomszósszal elkevert darált húst. Sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük ízlés szerint, fedjük le egy alumínium fóliával, és tegyük a sütőbe 15 percre. Mikor kivettük a sütőből szórjuk meg egy kevés mozzarellával, és friss bazsalikommal, majd süssük további 15 percig.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet