Ez egy igazi finomság, könnyű mártogatós, tehát akár vacsorára is nassolhatunk belőle. Ettől biztosan nem másznak fel a plusz kilók, főleg, ha önmagában fogyasztjuk.
Hozzávalók: 300 gramm juhtúró, 100 gramm feta sajt, 200-300 gramm tejföl, egy negyed cukkini, 1 paradicsom, 1 paprika, darált kömény, só, bors, olívaolaj, 8 apio zeller
Elkészítés: A paradicsomot, a cukkinit és a paprikát vágjuk apró kockákra majd sózzuk, borsozzuk, és öntsük le egy kevés olívaolajjal. A juhtúrót, a fetát és a tejfölet turmixoljuk össze, adjunk hozzá, ha még szükséges egy csipet sót, majd a borsot és köményt. Vágjuk félbe a zellereket, majd töltsük meg a krémmel. A tetejét pedig szórjuk meg az olívaolajjal pácolt zöldségekkel. Fogyaszthatjuk pirítóssal, de önmagában is.