Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Georgiana Văcaru, egy 42 éves nő az Argeş megyei Stoeneşti községből a legtöbb gyerek édesanyja Romániában. A nő nemrégiben szülte meg huszadik gyermekét. Az egyik gyerek már házas, a másik 19 pedig a szüleivel él – közölte az Adevărul január 14-én, kedden.

Georgiana férjével és gyermekeivel egy nyolcszobás házban él a Stoeneşti községhez tartozó Coteneşti településen.

„Mind a 20 gyerek egészséges, és ez tesz a legboldogabbá. Csodálatos érzés 20 gyermek édesanyjának lenni, sokat segítenek nekem, nagyon összetartó család vagyunk. A legidősebb fiam, Mihai-George már házas, és a saját házában él, a többiek: Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip és Sofia Nataşa. A gyerekek egymásnak is sokat segítenek, a házi feladatban, a házimunkában és a konyhában. A férjem is sokat segít a gyereknevelésben és a házimunkában. Kapunk családi pótlékot a gyerekek után, és a férjem tavasszal és ősszel egy-két hónapot külföldön dolgozik” – mondja Georgiana Văcaru.

A legidősebb gyerek 23 éves, és nemrégiben házasodott meg, a legkisebb pedig csak most, 2020 elején született. Ez lényegében azt jelenti, hogy Georgiana Văcaru az elmúlt 20 évben szinte minden évben terhes volt.

A szülők emeletes ágyakat helyeztek el a szobákban a nagy család számára. Az elsődleges jövedelmük a gyerekek után járó családi pótlék. Emellett az apa évente kétszer, tavasszal és ősszel külföldön dolgozik egy-két hónapot, hogy pénzt szerezzen. – írja a realitateadearges.net.

A nő azt mondja, nem tervez megállni 20 gyereknél: „Ha a Jóisten úgy akarja, hogy legyenek még gyerekeink, nem fogom ellenezni.”

Romániában ezenkívül van egy 18 gyermekkel rendelkező család is Breaza községben, Prahova megyében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!