Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az életben nem minden kapcsolat lesz hosszútávon életképes. A szakítás megvisel mindenkit, de hogy most senkit ne érjen váratlanul a dolog, következzen 5 árulkodó jel, ami a párkapcsolat végét vetítheti előre.

5 árulkodó jel, ami a szakítás, válás bekövetkeztét vetíti előre!

1. Ha a párod egyre gyakrabban ellentmond neked

Egy kapcsolat az évek során fejlődik, alakul, ami egy természetes folyamat. De ha azt veszed észre, hogy a párod egyre inkább ellenségessé válik, akár mások előtt ellentmond neked, kötekedik, akkor az nem egy jó jel a kapcsolatotokat illetően.

2. Ha nem néz szembe a valósággal

Ha azt veszed észre a párodon, hogy már nem érzi olyan jól magát a társaságodban, úgy tesz, mintha ott sem lennél, mint aki nem veszi észre a valóságot. Ilyen helyzetben előbb, vagy utóbb, de szakításra kerül a sor. Próbáld meg megbeszélni a pároddal a dolgaitokat.

3. Ha a párod agresszívvé válik

Az a személy, aki elhatározta magát, hogy szakít a párjával, gyakran azt megelőzően agresszíven viselkedik. Így mutatja ki elégedetlenségét, kiábrándultságát, és ezzel okot is ad a szakításnak.

4. Lassú elhidegülés

Ha egyre ritkábban töltesz minőségi időt a pároddal, és már nem is emlékszel, mikor voltatok utoljára moziban, mikor beszélgettetek egy jót, és ha ez így folytatódik, akkor vagy te, vagy a párod véget vet a kapcsolatnak, mert nem élhettek többé úgy, mint két idegen egy fedél alatt.

5. Ha a párod mindenben bizonytalan

Mikor érzi, hogy tovább nem bírja már a közös életet, a párod kapkodni kezd, mindenben bizonytalan lesz, mert pánikba esik, hiszen a szíve mélyén fél, hogy ezentúl minden más lesz. Szóval, figyelj oda rá, és még időben beszélj vele.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!