Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokaknak valósággal létszükséglet az, hogy az első szembejövő személynek elmondják minden bánatukat-örömüket, kiöntsék a szívüket. Ám jó, ha tudod, hogy soha nem szabad teljesen nyílt lapokkal játszani, főleg egy idegennel szemben. Kell hagyni egy kevés teret a kíváncsiságnak, és a titokzatosságnak!

Az alábbi 5 témát jobb, ha senkinek nem zúdítod egyből a nyakába! Légy megfontolt, gondold át, hogy mit és kinek mondasz, ne tárd fel egyből egy idegen számára a legféltettebb titkaid.

1. Múltbéli tapasztalatok

Mindenkinek vannak negatív múltbéli tapasztalatai, de ezekkel nem szükséges másokat is terhelni. Lépj túl ezeken a dolgokon, és ne piszkáld fel állandóan azokat, és főleg, ne terhelj másokat negatív energiával. Próbálj csak a jelenre koncentrálni, maradj pozitív, és azt fogod tapasztalni, hogy egyre szimpatikusabb leszel az emberek számára.

2. Materiális világ

Néha nehéz megállni, hogy ne dicsekedj, ha vettél egy új autót, vagy egy új telefont. Sok esetben ismerőseid kritikáit és legtöbbször negatív véleményét is végig kell hallgatnod. Tudd, hogy a világod nem csupán a materiális dolgok értékével egyenlő.

3. Terveid a jövőre nézve

A legjobb, ha senkinek nem mondod el, hogy mit tervezel a jövőben, mert akkor csak elvárásokkal fogsz szembesülni. Sőt, olyanok is lesznek, akik megpróbálnak majd akadályozni, lebeszélni mindenáron. A legjobb, ha megtartod magadnak az ötleteidet, és magabiztosan haladsz a kijelölt célod felé.

4. Jövedelem

Ez egy igen kényes téma, és egyáltalán nem egészséges, ha egy idegennel az anyagi ügyekről kezdesz beszélgetni. Annyira magánügy, hogy nyugodtan elutasíthatod a témát, ha valaki az anyagi dolgaidról érdeklődik. A pénzről beszélni nem egy jó téma, hiszen soha nem tudhatod, hogy akivel beszélgetsz, milyen anyagi helyzetben van.

5. Jócselekedetek

Biztosan hallottad, hogy a jócselekedetek megtisztítják a karmádat. Ez valóban így van, azonban, ha elkezdesz dicsekedni velük, akkor pontosan az ellenkezőjét éred el annak, mint, amit szerettél volna. A segítőkész emberek általában szerények, és a névtelenségbe burkolóznak, soha nem dicsekednek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!