Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Miért van az, hogy egyesek sürögnek-forognak és szorgalmasan csinálgatják a tennivalójukat, míg mások esnek szét a lustaságtól és csak nagyon nehezen tudják rávenni magukat arra, hogy valami hasznosat is csináljanak?

Az asztrológusok szerint, a válasz ennek kapcsán is a csillagokban keresendő, ugyanis a csillagjegyünk nagyban befolyásolja a produktivitásunkat.

1. Kos

A Kosok mérsékelten lusta csillagjegyek, ami annyit tesz, hogy nagyon nyomós ok, vagy hatás kell őket érje ahhoz, hogy nekilássanak a feladataiknak. Ám ha egyszer nekilátnak, akkor továbbá nincs baj, viszont ha ezen a holtponton nem tudnak túllendülni, akkor képesek akár egész nap a kanapén heverészni. Sokszor keverednek bajba az akaraterejük hiánya miatt és legendásan rossz korán kelők.

2. Oroszlán

Az Oroszlánok egyenesen gyűlölik a házimunkát, ebből kifolyólag pedig az életük többi területén sincsenek oda a munkáért. Ezért is történhet meg, hogy a legtöbb Oroszlán előbb-utóbb vezetői pozícióban köt ki. Tetetni nagyon jól tudják a munkakedvüket, de érdemben szinte semmit se csinálnak meg szívesen.

3. Vízöntő

Ha egy Vízöntőnek lehetősége nyílik a semmittevésre, akkor azt szó szerint fogja venni és semmit nem fog megtenni. A Vízöntők figyelmét nagyon egyszerű elterelni, minden apró kis alkalmon kapva-kapnak, hogy szüneteltethessék a munkát. Ők tipikusan azok a személyek, akik még a takarítást is érdekesebbnek találják, mint az előttük álló feladat megoldását.

4. Halak

A Halaknak folyamatos inspirációra van szüksége ahhoz, hogy bármilyen féle feladatot is el tudjon végezni. Nem szeretik halogatni a dolgaikat, de szükségük van a kellő löketre ahhoz, hogy elinduljanak. Ám ha ez egyszer sikerül, akkor nagyon szorgalmasan végzik a feladataikat.

5. Skorpió

A Skorpiók csak akkor végeznek el egy feladatot, ha annak értelmét látják. Ezen felfogásukból kifolyólag pedig folyamatos összetűzésben vannak a kollégáikkal, főnökeikkel – hiába, a Skorpiók nagyon önfejűek tudnak lenni. Viszont, ami érdekesség az az, hogy ez a csillagjegy kimondottan szereti a házimunkát.

Így már azért sokkal érthetőbb, hogy egyesek miért veszik rá magukat olyan nehezen a munkára, de szerencsére nem vagyunk egyformák, és előbb utóbb mindenki megtalálja azt a szükséges faktort, ami erőt ad a feladat elvégzéséhez.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!