Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Andy Rooney újságíró hosszú életkort élt meg. Az egyik legszebb és legtanulságosabb cikkében annak járt utána, hogy miért kedvelik a férfiak az idősebb nőket!

A férfiak leginkább a 40 feletti nőket részesítik előnyben, vajon miért?

Számos oka van ennek! Egy 40-es nő, soha nem kérdi meg álmából felébredve az éjszaka közepén, hogy épp mire gondolsz. Ha nem szeret focit nézni veled, akkor nem ül ott melletted, lefoglalja magát.

Egy 40 éves nő tisztában van már önmagával, és azt is jól tudja, hogy mit akar egy férfitól. Ebben a korban már kevés nő aggódik a jó hírneve miatt, vagy, hogy mások mit gondolnak róla.

Egy 40 éves nő méltóságteljesen viselkedik minden helyzetben, nem engedi meg magának a hisztériázást, nem kelt botrányt egy kávézóban, vagy más nyilvános helyen. Természetesen nem ússza meg senki a fejmosást, de a “kivégzés” ugyanolyan kecses és megfontolt lesz, mint maga a nő.

Egy 40 éves nő magabiztos, bízik a barátaiban, és őt is kiszámíthatónak, megbízhatónak tartják. Igen erős intuícióval rendelkezik, semmit sem szabad elhallgatni előle, mert már hamarabb tudja, mit akarsz mondani, mint hogy belekezdenél.

Ha figyelmen kívül hagyod az apró ráncokat, rájössz, hogy egy 40 éven felüli nő sokkal vonzóbb, mint egy fiatal nő. Sajnos a férfiakról nem mondhatjuk ugyanezt. De mi férfiak legalább 40 év felett már szívesen ücsörgünk a családunk és gyerekeink körében, nem szívesen lépünk ki a komfortzónánkból.

Itt az ideje, hogy felfedezd azt a nőt, aki melletted van, imádd a szépségét, a báját, a tökéletességét. Egy nő a rajongástól lesz gyönyörű, add meg neki mindazt, amire szüksége van, hogy hosszú időn keresztül kényeztessen és imádjon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!