Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha szétnézel az ismerőseid körében, egyre több erős nőt láthatsz mindenütt, akik nem csak, hogy anyák, feleségek, hanem a karrierjük területén is kiemelkedő pozícióban helyezkednek el.

Ők azok, akiket érthetetlenül csodál mindenki, és már-már te is félistenként tekintesz rájuk, sokszor nem is érted, hogyan lehet ennyi feladatot egyszerre, kifogástalanul, és életvidáman ellátni.

Erős nőnek lenni egyáltalán nem könnyű, számtalan akadállyal kell megküzdjenek az életben, és bár úgy tűnhet, hogy az ő életük felhőtlen, ők is ugyanúgy harcolnak, mint más.

Az alábbi 6 tulajdonság az erős nőkre jellemző, ismerkedj meg velük!

1. Nem támaszkodnak másokra érzelmileg

Az erős nők igyekszenek mindig saját maguk irányítani, és kézben tartani az érzelmeiket, nem szívesen támaszkodnak másokra. Éppen ezért gyakran kifáradnak, kiégnek, de ennek ellenére sem mutatják. Mindenkinek szüksége lenne az érzelmi biztonságra, az érzelmi támaszra.

2. Adnak, adnak, viszont nem kapnak semmit cserébe

Az erős nőknek természetes az, hogy mindig adnak másoknak, és nem várnak el cserébe semmit. Az ember viszont alapvetően úgy van megalkotva, hogy odafigyelésre, és pozitív visszajelzésre van szüksége. Az erős nők ritkán fogadnak el bármit is, legyen szó akár tárgyi vagy érzelmi dologról.

3. Fájdalmukat, negatív érzéseiket soha nem mutatják ki

Az erős nők úgy tüntetik fel magukat, mintha számukra csak pozitív lenne a világ. Fájdalmaikat, problémáikat, negatív érzéseiket soha nem mutatják ki.

4. Nem engedik, hogy bárki gondoskodjon róluk

Minden embernek alapvetően szüksége van a gondoskodásra, szeretetre. Az erős nők ritkán engednek magukhoz közel bárkit is, mindig egy vastag páncélba burkolóznak, sokan tartják őket ridegnek, és megközelíthetetlennek.

5. Nem kérik a szeretetet, szerelmet

A külvilág úgy gondolja, és azt látja, hogy az erős nőknek nincs szükségük szeretetre, hiszen soha nem adnak hangot neki. Azonban az erős nőknek is, mint mindenki másnak, igenis van szükségük szeretetre, szerelemre.

6. Nem szeretik megosztani a problémáikat

A problémák feltárása a gyengeség jele, legalábbis így gondolják az erős nők, azonban nekik is szükségük lenne arra, hogy időnként megosszák valakivel a gondjaikat, beszélgessenek, és kapjanak egy-két megértő szót.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!