Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A téli ünnepek mindig különleges varázsport hintenek a lelkünkre és az elménkre, amitől, még ha pár nap erejéig is, de jobb emberek leszünk, kedvesebbek és elnézőbbek, gyöngédebbek és érzelmesebbek, elégedettebbek és boldogabbak, mint az év folyamán bármikor.

Azt a nőt jegyezte el, akit nem kellett volna – a love story, amitől megáll az eszed!

Tény, hogy a behavazós és ropogó kandallós, romantikával túlfűtött karácsonyi-szilveszteri hangulatnak senki sem tud ellenállni, éppen ezért sok férfi választja ezt az időszakot arra, hogy megkérje a szerelme kezét… ám nem mindenki követ el akkora baklövést, mint az a fickó, aki a rossz nőszemély kezét kérte meg szilveszter estéjén, és csak percekkel később döbben rá!

A hűtlen férfi esetén röhög a világháló nagyjából két hete, amióta csak fény derült a messze sem hétköznapi történetre. Jogos a hahotázás, hiszen garantáltan nagy zseninek kell lenned ahhoz, hogy összetéveszd életed szerelmét egy másik lánnyal. Lényeg a lényeg, a tökéletes leánykérés pillanatok alatt csapott át rémálomba, olyannyira, hogy a férfinak jogtanácsadást kellett igényelnie, mihelyt rájött a saját ostobaságára.

A pasas egy online fórumon mesélte el a sztorit, ami azóta bejárta a nagyvilágot.

Stabil kapcsolatban élt már évek óta, amikor fülig belezúgott az egyik kolléganőjébe, és már azt fontolgatta, hogy megkéri a kezét. Elment, és be is szerezte a gyűrűt, de a helyzet váratlan fordulatot vett, amire a hősünk nem számított (mert, ugye, egy fix barátnő mellett az ember nem számít ilyesmire).

Elérkezett az év utolsó estéje, a várva várt szilveszteri parti, melyre a férfi a hivatalos kedvesével ment el. Az ünnepi hangulat, az újév előtti izgalom és mámor annyira felbolygatta őt, hogy a nagy érzelmek közepette feleségül kérte a barátnőjét. Csak amikor már megtette, akkor döbbent rá, hogy mekkora ostobaságot követett el. Annak a nőnek adta a gyűrűt, akinek nem kellett volna, és már nem lehetett visszapörgetni a történteket, mert a boldog ara azonnal szétkürtölte a hírt a közösségi médiában.

Mivel összekeverte a barátnőjét a szeretőjével, a hősünk mindent megtett, hogy kiutat találjon a saját slamasztikájából. A világhálón próbált szerencsét, ahol jogtanácsadást igényelt, pontosabban afelől érdeklődött a fórumon, hogy van-e hivatalos eljárás a jegyesség felbontására és a gyűrű visszaszerzésére. Bele lehet gondolni, mit váltottak ki a sorai az internetezők körében… a közönség végül azt tanácsolta a férfinak, mondja el az igazságot a barátnőjének, és ilymódon kérje vissza gyűrűt.

Röviddel azután, hogy a pasi megosztotta az esetét a nagyvilággal, bevallotta, végül úgy döntött, mégis a menyasszonyával marad, merthogy a jövendőbeli anyósa nagyon kedveli őt, és nem szeretne csalódást okozni neki… Hát ez az a kategória, amire mi azt mondjuk, no comment!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!