Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tartják, hogy a szerelem az az érzés, amit mindenképp át kell élni legalább egyszer, hiszen anélkül semmit nem ér az élet. A szerelem az az érzés, amibe érdemes befektetni!

Két ember közös szövetsége, amelyért nap, mint nap meg kell dolgozni! Az alábbi szerelmi történet igencsak tanulságos, ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is.

“Tíz évvel ezelőtt, pont mielőtt betöltötte volna a 37. születésnapját, egy felnőtt férfi úgy érezte, elég érett már ahhoz, hogy családot alapítson. Meg szerette volna találni végre azt a nőt, akivel kiteljesedett, boldog kapcsolatban élhet, “míg a halál el nem választ” módon.

Elkezdte keresni az igazit. Nagyon sok nővel találkozott, ismerkedett, mindenik fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezett, viszont egyikben sem volt meg az, amit igazán keresett. Egyszer azonban belefáradt az egészbe, és úgy döntött, elege van, nem keresi többé az igazit.

Ekkor az Univerzum egy különleges nővel ajándékozta meg. Tökéletes volt, pontosan olyan külső és belső tulajdonságokkal rendelkezett, mint, amiről mindig is álmodott. A férfi, nagyon boldog volt, hogy végre megtalálta az igazit.

Teltek a hetek, hónapok majd évek, és a férfi kezdett rájönni, hogy élete párja közel sem tökéletes. Zavarta, hogy nincs elég önbizalma, sokszor viccelődött a legkomolyabb helyzetekben is, és amikor igazán kellett volna, nem állt ott mellette.

A férfi egyre inkább kezdett kételkedni abban, hogy valóban ez a nő lenne számára az igazi. A kételkedését pedig konkrét példákkal támasztotta alá, kötekedett, minden apróságot felnagyított, és folyton a nő rossz tulajdonságait emelte ki. Kezdte igencsak rosszul érezni magát a kapcsolatában, és folyton arra gondolt, hogy találkozott már élete során sokkal tökéletesebb nőkkel is. Úgy érezte, már nem bírja tovább, és rövid időn belül kilépett a kapcsolatból, és egy jobb, tökéletesebb után kutatott”.

Következtetés: ha úgy gondolod, hogy kapcsolatod nem tökéletes már, apróbb hibák merülnek fel, tudd, hogy ez teljesen természetes. Idővel legyen szó bármilyen tökéletes párkapcsolatról is, mindig változni fog annak dinamikája.

Ahelyett, hogy a hibákat keresnéd állandóan, törekedj arra, hogy számba vedd az apró boldog pillanatokat. Minden kapcsolatban vannak olyan dolgok, amiket mindketten értékeltek, amiktől boldogok vagytok. Ezek a kis közös boldogságok, a közös szeretetnyelv teszi tökéletessé a kapcsolatot és az életet. Légy hajlandó a kompromisszumra, és ne akard megváltoztatni a szeretteidet!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!