Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Alig néhány évvel ezelőtt, 34 éves korában Casey King 320 kg volt, nem volt pénze, nem volt munkája, és az apjával élt. A TLC Family By The Ton című műsorában a nézők Kinget úgy ismerték, mint „azt az embert, aki nem volt hajlandó lefogyni”. Mostanra azonban alig 140 kg, és az élete gyökeresen átalakult.

Casey King a Family By The Ton második évadában elmondta, hogy ő bizony semmilyen késztetést nem érez arra, hogy megszabaduljon a plusz kilóktól.

“Csak eszem és eszem, amíg meghalok” – mondta a kamerának. “Soha nem gondoltam volna, hogy 34 évesen még apámmal élek, nincs munkám, nincs saját pénzem, és egész nap videójátékokkal játszom és eszem.”

Egyedül szinte semmit nem tudott megcsinálni, mindenben az apja segítségére volt szorulva, attól kezdve, hogy ő kellett megmosdassa, de a vécére sem tudott kimenni önállóan. Azóta drámai fordulatot vett a férfi élete, sikerült több, mint fele testsúlyától megszabadulnia, mostanra alig 140 kg, de céljai között a további fogyás is szerepel.

A műsor forgatása kezdetén King teljesen mélyponton volt, és úgy gondolta, hogy ezért a szülei is felelősek.

“Anyám azt mondta: ahhoz, hogy ebben a házban élj, kell legyen egy normális munkád, mivel nem tudtam akkor éppen teljesíteni ezt a feltételt, kirúgott otthonról. Nem volt ahová menjek, így apámhoz költöztem, ott pedig nem csináltunk semmit csak ettünk és ettünk, ez volt az életcélunk, a boldogságunk egyetlen forrása.” – mondta.

Idővel, mikor felismerte, hogy kezd igen nagy lenni a probléma, egy orvoshoz fordult, akinek a segítségével és szülei támogatásával sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól. Nem volt kis munka, óriási kitartásra és akaraterőre volt szükség hozzá.

Amint lefogyott, munkahelyet is talált, így végre a saját lábára tudott állni, és élete legnagyobb sikerének könyvelhette el ezt az időszakot.

Nemrégiben King egy kis parti keretében ünnepelte meg 36. születésnapját. Az ünnepségen készült képeket megosztotta az Instagramján, és összehasonlítva a 35. születésnapján készült fotókkal, az átalakulás valóban döbbenetes.

“Nagyon jó érzés a 36. születésnapomat ünnepelni, tudom, hogy még sok évem maradt hátra, örülök, hogy élek, boldog és egészséges vagyok, és nagyon jól érzem magam. Köszönöm a sok szeretetet, amit kaptam, a születésnapi jókívánságokat, és a végtelen támogatást. Nagyra értékelek mindenkit, vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a közelgő ünnepeket.” – mondta.

“Koncentrálj arra, hogy mit szeretnél elérni az életben, semmi sem lehetséges, ha megdolgozol érte. Nem vagyok még teljesen ott, ahol szeretném, de határozottan jó úton haladok”. – tette hozzá.



Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!