Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csodálatosak a 40 feletti nők! Miért vonzóak az érett nők?

Andy Rooney a náci koncentrációs táborokról írt tudósításokat, de ezenkívül az emberiség problémái is foglalkoztatták. Az egyik központi kérdés, ami felkeltette az érdeklődését az volt, hogy miért tartják vonzónak a 40 feletti nőket a férfiak.

Kutatásai alapján kiderült, hogy miért annyira vonzóak a 40 feletti nők.

Amint idősödöm, egyre inkább kezdem értékelni a 40 feletti nőket. Egy 40 feletti nő soha nem költ fel az éjszaka kellős közepén csak azért, hogy megkérdezze, “mit gondolsz”. Egy 40 feletti nő, ha nem szereti a focit, akkor nem ül ott duzzogva melletted, inkább megy, és elfoglalja magát számára érdekesebb dologgal.

Egy 40 éves nő elég jól ismeri már magát ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mit szeretne elérni az életében, tisztában van önmagával. Nem igazán foglalkozik mások véleményével, vagy azzal, hogy mások mit gondolnak róla.

Egy 40 feletti nő méltóságteljes, soha nem fog jelenetet rendezni egy étteremben vagy bármilyen nyilvános helyen csak azért, mert nem tetszik neki valami. Nagylelkű, nem fukarkodik a dicsérettel, de ha nem bánsz vele tisztességesen, akkor pillanatok alatt otthagy.

Maximálisan hálás tud lenni mindenért, de a hálátlanságot egyáltalán nem díjazza.

Egy 40 feletti nő magabiztos, és éppen ezért igen vonzónak tartják az ismerőseid is. Egy fiatalabb nőnek hízelgő lehet, ha vonzónak találják a barátaid, könnyen elcsábul, viszont egy 40 feletti nő tisztában van az értékeivel, és nem aszerint értékeli önmagát, hogy vonzónak találják vagy sem.

Egy 40 feletti nő elképesztő intuícióval rendelkezik, nem kell beismerj semmit, mindent egyből tud rólad, nagyon jól ráérez a lényegre. Nagyon jól tudja használni a nőiességét, sokkal érzékibb, mint egy nála jóval fiatalabb nő.

Egy 40 feletti nő őszinte és közvetlen, mindig kimondja, hogy mit szeretne, mit érez, mit gondol, soha nem okoz csalódást.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!