Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Biztosan ismersz engem. Ismernek a szeretteid is. Valójában velük kezdtem a munkát, rajtuk kezdtem el kifejleszteni a technikámat. Természetesen én nem kényszerítelek téged semmire. Te nyomod meg azt a bizonyos gombot, és én elindulok. Ezután pedig nézel engem, és figyelmesen hallgatod mindazt, amit mondok. Mert én irányítok, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy a hatalom a távirányítóval együtt a te kezedben van.

Valószínűleg a gyerekeid is épp olyan jól ismernek, mint te, mert megvannak az eszközeim, hogy ezt biztosítsam. De az erőforrások költségesek. Ezért ehhez pénzt kell előteremtenem. Ezt a pénzt pedig valójában te teremted elő nekem. Lényegében nekem dolgozol. Olyan vagy, mint egy rabszolga, aki saját maga fizetett azért, hogy uralják. Ne bosszankodj, nem vagy egyedül ebben a helyzetben. Sok testvérem van, és mindenhol ott vagyunk a világban.

Egyesek azt mondják rólam, hogy csupa szemét vagyok. Az igazság azonban az, hogy szemetet árulok, méghozzá jó pénzért. Olyan sokat adtam már el belőle, hogy lassan felkeltem a csatornapucolók kíváncsiságát, vajon, hogy vagyok erre képes. A szemetet, a mocskot nem lehet nyíltan, kilóra árulni. Álcázni kell, hogy jól mutasson és illatozzon, ne fedje fel a valódi mivoltát, és közben igazi szupersztárrá váljon.

A hazugságok sok pénzt hoznak. Ezért időnként el kell rejtenem előled az igazságot. Valójában nincs nehéz dolgom, mert egyébként is csak azt mutatom meg neked, amit akarok. Most lenne itt az ideje, hogy azt mondjam, azonnal folytatjuk, egy kis reklám után.

Olyan vagyok, akár egy drog. Csak éppen nem vagyok annyira brutális: nem szakítom el az ereidet, és nem irritálom a légutakat. A dobhártyádon és a retinádon át jutok be a szervezetedbe. Tudom, mit kell mondanom, és hogy érhetem el, hogy továbbra is rám figyelj.

Bárkivel tudok kommunikálni. Beszélhetek neked prostitúcióról, politikáról vagy sportról. Ajánlhatok neked filmeket. Meg is mutatom neked ezeket. Szükség esetén mulatós zenét is játszom, mert társasági lény vagyok, szeretem, ha sok barát vesz körül. Szeretnéd tudni, mi történik a világban? Semmi akadálya, hiszen én az információs forrásod vagyok… bizonyos értelemben.

Azt is mondják rólam, hogy támogatom a butaságot. Pedig én csak terjesztem azt. Nem az én hibám, ha prostituáltakra vagy kíváncsi, vagy ha szereted a szenzációt. Nem az én hibám, ha neked örömet okoz, ha mindennap átmossák az agyadat, vagy, ha meggyőztek róla, hogy olyan szinten szeress, vagy gyűlölj egy politikai pártot, hogy a saját személyedet meghatározott színekhez kösd miatta.

Valóban pénzre váltom az ostobaságot, ezt elismerem. De légy őszinte, te nem ugyanezt tennéd az én helyemben? Ugyanakkor azt sem mondhatod, hogy fukar vagyok, hiszen aki bízik bennem, az garantáltan nyer.

Nos, tudod, ki vagyok?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!