Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Futótűzként terjed az interneten Herczeg Zoltán bejegyzése a koronavírusról.

Hatalmas népszerűségre tett szert Herczeg Zoltán bejegyzése a koronavírusról, pár nap alatt több ezren lájkolták és több ezren osztották meg a divattervező sorait.

“Szemernyi kétségem sincs már, hogy ez a Cov-19 nem a betegség, csupán a tünet. Megsebzett Földünk megmutatja nekünk, milyen érzés levegő nélkül, milyen az, ha beteg a tüdőd, ha elszaporodnak testedben a paraziták, ha megfojt a gyilkos kór. Engem ez az egész az irdatlan erdőtüzekre emlékeztet, amikor az Amazonas vagy Ausztrália őserdei lángolnak, haldokolnak. Oda Földanya tüdeje. A természet válasza: oda az ember tüdeje. Mindkét katasztrófa tünet, jel, vészharang, hogy embervírus állj le a szennyezéssel, vírusember állj le a pusztítással, emberparazita állj le a mértéktelen fogyasztással, kezdj gondolkozni, érezni végre! Mi, vírusemberek ezer évek óta pusztítjuk élő, lélegző, hatalmas, zöld tüdejű bolygónkat, most válaszul megmutatja nekünk, milyen is megsebzett, fertőzött, beszűkült, vizenyős tüdővel élni, levegő után kapkodva halni. Amint fent, úgy lent – mondta Hermész Triszmegisztosz sok ezer éve. Ma is igaz, ezt látjuk most kicsiben, az emberben ugyanaz, mint nagyban, az Anyatermészetben. Egyként, együtt haldoklik a vírusember a Gazdatestével.

Ezért egész biztosan nem lesz elég a tünettel foglalkozni, de a betegséggel kell! Ha nem áll meg az ember a pusztítással, fogyasztással, kifele éléssel, rohanással, hazugsággal, meneküléssel, nem lesz gyógyulás. Figyeld meg: épp csak bezárkóztál, lelassultál, megálltál, máris látszik egész Kína a műholdról, Pekingben újra lehet levegőt venni. Minden mindennel összefügg. Rajtad múlik a megváltás, soha nem a másikon. Rajtunk múlik a megváltás, mirajtunk, 7,8 milliárd emberen ezen a szent, élő bolygón. Most gyakorolhatsz ténylegesen klímavédelmet. Nincs is más lehetőséged, most vagy jó helyen, most vagy tudatos, most cselekszel helyesen, ha csendben kussolsz és nem csinálsz semmit ember.

Vajon, ha mégis eltüntetik ezt a tünetet a tudósok, politikusok, szakértők, vajon megvárjuk a következő, még nagyobb jelet vagy tanulunk ebből? Újrakezdjük a 10.000 forintos repkedést, újra eldobjuk a csokipapírt, újra génmanipulált kajákat zabálunk, újra megvesszük-e egy év után az új telefont, az új tévét, az új táskát, az új cipőt, újra magasról leszarjuk-e a másikat és telibe a környezetünket vagy tanulunk belőle, és ettől fogva visszafogottabban, tisztábban, lassabban, koncentráltabban, tudatosabban, hasznosabban, egymásért és önmagunkért fogunk-e alázatos, a természetnek tetsző, hasznos életet élni vagy mégis szarunk rá megint? Mi lesz, ha ennek vége? Mi lesz, ha már nem lesz ennek vége? Mi lesz, ha az egésznek vége?

Van ám min gondolkozni kedves Barátaim, ennek jött most el az az ideje, két hete folyamatos, megállíthatatlan, online, bugyuta, buta idétlenkedés helyett…

Rajtam mindenesetre ritkán érzett, mindent átható, tökéletes nyugalom lett úrrá, mióta leállt a Föld, leállt a vírusember. Különös, jóleső, megnyugtató, igaz érzés, magam sem értem.
Hála, hála, hála!!!”

Szemernyi kétségem sincs már, hogy ez a Cov-19 nem a betegség, csupán a tünet. Megsebzett Földünk megmutatja nekünk,…

Posted by Herczeg Zoltán on Thursday, March 26, 2020

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!