Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Senkit sem lepünk meg azzal, ha kijelentjük, a lányos apák a legszőrösszívűbbek a világon! Amikor pasiról esik szó, képesek túlzásokba esni, és a legaprólékosabban szemügyre venni azt a férfipéldányt, aki a lányuk közelébe férkőzik.

Ilyen a férfi, akit egy apa a lányának szán - 7 fontos tanács a férjet kereső lányoknak

Másfelől, a lányos apák a legszeretőbbek a világon! A lelkük vajból van, és a csillagokat is lehoznák az égről, csak hogy boldognak láthassák a pici lányukat. Éppen ezért, pontosan tudják, nekünk, nőknek, mire van szükségünk. Ezt pedig a közismert írónő és blogger, Raquel Isabelle de Alderete édesapja fogalmazta meg a legjobban.

1. Egy férj legyen vicces

– randizz a fiúval, ha boldoggá tesz. De csak akkor menj hozzá, ha úgy meg tud nevettetni, hogy a hasad is fáj bele. És akkor légy a felesége, ha mosolyt tud csalni az arcodra, miközben a világ épp összedől. Az élet tele van fájdalommal, ezért bizonyosodj meg róla, hogy olyan ember van melletted, akivel ez a fájdalom elviselhetővé válik. Az élet ugyanakkor unalmas is, ezért olyasvalakit találj, aki a banális dolgokban is meglátja a humort.

2. Egy férfinak legyen sebhelyes a keze

– ezek ugyanis a harc jelei. Ha alkot, azzal áldozatot hoz, a sebhelyei pedig azt bizonyítják, meg tudja védeni magát. Amennyiben még sosem harcolt semmiért, akkor barátoztasd össze annak a gondolatával. De ne menj hozzá, ha egy karcolástól is kiborul.

3. Mielőtt még igent mondanál, dühítsd fel. Ijeszd meg, hadd, hogy vágyakozzon, engedd, hogy legyen beteg. A stressz megváltoztatja az embert.

– Tudd meg, hogy iszik-e, és ha igen, itasd le. Sokkal többet megtudsz így a gondolatairól. Fedezd fel a káros szenvedélyeit, és derítsd ki, hogy azok fontosabbak-e nálad. Az embereket nem tudod megváltoztatni… ha gyűlölöd, amiért így viselkedik, 8 év múlva annál is jobban fogod! Hiába őrülsz meg érte, ez mit sem változtat azon, hogy két ember nem illik össze.

4. Bízz az ösztöneidben

– ha egyszer is elbizonytalanít, ne keress mentségeket. Csak állj fel, és menj tovább. Sokkal fontosabb a biztonság, mint a bánkódás.

5. Ha előbb van a pénz, mint te, akkor mindig is az utolsó helyen maradsz

– hogy nem tudja megengedni magának azt, amit szeretnél, az egy dolog. Viszont ha úszik a pénzben, és mégsem költ egy tábla csokira, az már teljesen más. A pénz és a szerelem örökös ellenségek. A válások 62%-át is anyagi gondok eredményezik.

6. Az, ahogyan az állatokkal törődik, hű tükre annak, ahogy a gyerekekkel fog

– ha kezet emel egy állatra, csomagolj és menj! Az állatok csak feleannyira idegesítőek, mint a gyerekek. A türelem ritka kincs, ám annál fontosabb. Ha rosszul bánik egy kutyával, nem a megfelelő apajelölt a gyerekeidnek.

7. Ha nem imád, nem is érdemel meg

– te a kislányom vagy, és tökéletesnek születtél. Ha ő ezt nem veszi észre, az ő vesztesége. Amennyiben azt várja el tőled, hogy megváltozz, maradj sziklaszilárd, és meg se mozdulj. Úgy vagy csodálatos, ahogy vagy!

Ennél szebb útravalót senki sem adhat egy lánynak…


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!