Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A mindennapokban sok olyan banális tárggyal találkozunk, melyek általában a kukában végzik. De mit szólnál, ha most elárulnánk neked, hogy szinte minden hulladékot újra lehet hasznosítani, az így kapott dolgok pedig hasznos kiegészítői lehetnek a háztartásodnak? Az alábbi videó olyan okos csináld-magad tippekről szól, amelyeket te is szívesen kipróbálnál.

Öntapadós szalaggal tekeri körbe a fagyispálcikát. Ez a trükk minden háztartásban jól jön!

Ha például egy olyan jegyzetfüzetre vágysz, ami kényelmesen elfér a zsebedben, mindössze egy ívpapírra lesz szükséged. Hajtogasd a kívánt méretre, majd tűzőkapoccsal rögzítsd a lapokat egymáshoz. Már kész is a mini-napló, ami tökéletesen illeszkedik a zsebedhez, és mindig kéznél lehet.

Vagy, kilyukadt a kerti tömlő, és a víz így fölöslegesen szivárog el? Semmi gond, itt a megoldás! Nem kell rögtön újat venned, hanem elegendő, ha egy PET-palackból kivágod a megfelelő méterű anyagot, és betömíted vele a hézagot.

Aztán, még mielőtt kidobnád a fagyispálcikát, inkább nézd meg, milyen okos dologra használhatod! Tekerd körbe celluxszal vagy bármilyen öntapadós szalaggal, és máris kész a duplafalú ragasztó, amivel bármilyen függőleges felületre hozzátapaszthatod a kívánt tárgyaidat.

Te melyiket próbálod ki?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!