Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Schobert Norbi saját magán akarta megtapasztalni a népszerű űrhajósdiétát.

Saját magán akarta tesztelni a népszerű űrhajósdiétáját Schobert Norbi, ezért előbb kemény hízókúrába, majd fogyókúrába kezdett, mindezt azért, hogy formába hozza magát a május 4-i Fit Balancere.

12 nappal ezelőtt jóval súlyosabb volt Schobert Norbi, aki hízókúrába kezdett azért, hogy rövid idő alatt ismét lefogyjon és bebizonyítsa saját magának és követőinek, képes igen rövid idő alatt leadni akár nagyobb súlyfelesleget is. Az eredmény magáért beszél, 8,5 kilót fogyott a fitneszguru.

“Kíváncsi voltam, hogy a 40 pontos űrhajósdiéta rajtam is működik-e, ezért felküzdöttem magam 80 kiló fölé. No persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy naponta kétszer mentem gyors­étterembe és chipset ettem es­ténként táblacsokival. Ezt is egészségesen csináltam. Rengeteg zabpelyhet és gabonapelyhet ettem, bulgurt, húst rizzsel, teljes kiőrlésű pékárukat, tápiókát, és ráálltam a préselt gyümölcslevekre. Ez idő alatt még többet sportoltam, mert erős voltam a szénhidrátoktól, mégis elindult a mérleg fölfelé” – mesélte a Borsnak Norbi.

Norbi azt is elárulta, hogy sokkal hamarabb lefogyott, mint amikor meghízott.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!