Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Valkó Eszter kisfia négy hete jött a világra.

Éveket vártak kisfiúkra Valkó Eszterék. A műsorvezető és párja, Radócz Péter először mutatta meg Simont, aki programozott császármetszéssel jött a világra. A műsorvezető Magyarországon hozta világra kisfiát, annak ellenére, hogy párja Hollandiában él és dolgozik, kétlaki életet élnek.

“Ez elsősorban óvatosságból alakult így, mert itthon majd’ 45 évesen, lombikbabát várva magától értetődően veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak, addig Hollandiában az a szokás, hogy hiába vagy túl a negyedik X-en, ha egészséges vagy, akkor minden óvintézkedés nélkül, nyugodtan megszülheted a gyerekedet” – mesélte Valkó Eszter a Story magazinnak.

Kemény heteken van túl Valkó Eszter és férje, Radócz Péter, ahogy ők fogalmaznak: masszívan részesei egy…

Geplaatst door Story op Woensdag 3 juli 2019

A pár azt is elárulta, miért kapta a Simon nevet a pici.

„Eszternek valóban gyönyörű volt a hasa, amikor Simont várta. Esténként mindig összebújtunk és simogattuk. Mondogattuk, hogy simi, simi és egyszer csak megkérdezte, mi lenne, ha Simonnak hívnánk a fiunkat.” – mondta Eszter párja.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!