KezdőlapBulvár2013 legszebb esküvői nyitótánca! - VIDEÓ

2013 legszebb esküvői nyitótánca! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az esküvői nyitótánctól legtöbb párnak feláll a szőr a hátán, és mégis kell, vagy kötelező, vagy úgy illik, vagy elvárják a szülők…

legszebb-eskuvoi-tanc

Legutóbb egy leendő vőlegény mondta, akinek, még egy hete volt az esküvőig, hogy csak a nyitótánc már járna le, mert hónapok óta arra gyakorolnak, és rosszul vannak a gondolatától is. Szóval fizikai tüneteik voltak az esküvői nyitótánc nem tetszésének a kinyilvánítására, és mégis kellett…

A násznép pedig sokszor alig várja, hogy na lássuk… az ifjú pár meg csak izzad, és gyomorgörcsöl. Minek is kell a nyitótánc?

A párok hónapokkal azelőtt már tánctanárhoz járnak, hogy valamennyire elsajátítsák a megszokott keringő alaplépéseit. Nem baj az, ha soha életükben nem táncoltak egy lépést sem, a násznép csak erre a pár percre vár árgus szemekkel, és itt aztán bizonyítani kell.

Egy amerikai pár, Terra és Drake Otto úgy döntött, hogy márpedig ők nem tisztelik az ősök hagyományát, megszegik a szabályokat és lecserélik a keringőt egy olyanra, amit ők is és a jelenlevők is minden bizonnyal sokkal jobban fognak élvezni. Így esett a választás arra, hogy a Dirty Dancing film szereplőinek bújtak, majd Johnny és Baby-ként önfeledten táncolták el életük legszebb napjának táncát. Hónapokig gyakorolták a jelenetet, igazán beletették szívüket-lelküket, és az eredmény lenyűgöző lett. Nem csak a násznépet, hanem mostmár a világhálón keresztül teljesen idegen embereket is elkápráztattak.

http://www.youtube.com/watch?v=8PDlR40F-tY

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet