Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A divatos trendek gyakran megmutatják a társadalom általános hangulatát. Ez alól ez az év sem kivétel.

A hírességek frizurapreferenciáiban vannak bizonyos közös vonások, és úgy tűnik, most mindenki nyitott a kísérletezésre. Vess egy pillantást ezekre a divatos színekre!

1. Shakira a rubinvörös mellett döntött

A rubinvörös haj intenzív és ragyogó árnyalat, ami az igazán merész személyiségekhez illik. Drámai hatása van, különösen akkor, amikor halvány, porcelánfehér bőrrel és világoskék vagy zöld szemekkel társul.

2. Bella Hadid az arcát keretező világos tincsekkel próbálkozott

Ez a trend már 2020-ban is népszerű volt, de úgy tűnik, a hírességeknek nagyon tetszik, mert 2021-ben is hódít. Ha nem akarod teljesen megváltoztatni a hajszínedet, jó trükk lehet, ha csak az arcodat keretező tincseket fested be.

Nem feltétlenül szükséges vöröses árnyalatot választani, az is elég lehet, ha egyszerűen csak kiszőkíted a szálakat –ez a trend az úgynevezett Rogue Blonde.

3. Emma Chamberlain teljesen átalakult

Tavaly Emily Ratajkowski döntött úgy, hogy az addigi hajszínével teljesen ellentétes színnel próbálkozik, és egy ideig szőke volt. Idén Emma Chamberlain kísérletezett ehhez hasonló teljes átalakulással, és sötét hajjal mintha teljesen más ember lenne.

4. Hilary Duff a kék szerelmese

Hilary Duff korábban már kísérletezett az élénk kék hajszínnel, és most ismét emellett döntött. Úgy tűnik, ez a trend is megmarad 2021-ben, de ha ezzel próbálkozol, tudnod kell, hogy igazi mély kezelésre lesz szükséged utána, mivel ehhez a színhez előbb ki kell szőkíteni a hajat.

5. Scott Disick a rózsaszín mellett döntött

Nemcsak a lányok nyitottak a merészebb kísérletezésekre. Scott Disick úgy döntött rózsaszínre cseréli természetes hajszínét, és ez a szín valóban passzol is hozzá. Manapság már nemcsak a tizenévesek próbálnak ki merész dolgokat, ami a külső megjelenést illeti, minden korosztály bátran kísérletezik.

6. Taraji P. Henson szeret extravagáns lenni

Rövid hajjal a hajfestés is egyszerűbb. Ebben az évben pedig a különböző extrém frizurák és hajszínek különösen hódítanak. Ha szeretnéd kipróbálni a sárgát, a vöröset vagy akár a lilát, akkor itt a megfelelő alkalom, különösen akkor, ha úgy érzed, rád férne végre egy kis szórakozás.

7. Ciara a hosszú raszta fonatokat választotta

Nem kell hosszú hónapokig várnod, hogy raszta hajat növeszthess. Manapság könnyen megoldható ez a művelet hajhosszabbítással is, így a természetes hajadhoz fonhatod hozzá a kívánt raszta tincseket.

8. Ana de Armas a rövid bubifrizurával próbálkozik

A kevés karbantartást igénylő frizurák mindig jó választásnak bizonyulnak, ráadásul a bubifrizura abban is segíthet, hogy dúsabbnak tűnjön a hajad.

9. Gigi Hadid a rózsaarany színnel kísérletezik

Gigi Hadid úgy döntött, hogy az idén vörös hajjal próbálkozik, és új hajszínét a Versace 2021-es őszi kollekciójának bemutatóján láthatta először a világ. Ha vörös hajjal szeretnél próbálkozni, előbb kérd ki egy fodrász tanácsát is, mert bizonyos világosabb árnyalatok inkább a világos bőrhöz illenek, míg a sötétebb árnyalatok, például az ibolya vörös, jobban kiemelik a sötétebb bőrtónust.

10. Ricky Martin most platinaszőke szakállal próbálkozik

A férfiaknak nemcsak a hajszínükkel van lehetőségük kísérletezni, a szakállukat is megfesthetik. Ricky Martin erre fantasztikus példa. Az Instagramon megosztott kép mellé azt a megjegyzést fűzte: „Ha unatkozol, szőkíts!”

Ha pedig mégsem lennél elégedett az eredménnyel, egyszerűen megborotválkozhatsz.