Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Sportember, fotós, igazi romantikus lélek. Isten hozott Hamdan bin Mohammed Al Maktoum herceg, Mohammed bin Rashid Al Maktoum másodszülött fiának világában. Dubaj koronahercege igazi modern Aladdin, akit az egész világ ismer és imád. Instagram profiljának közel 4 millió követője van, minden lépését női rajongók egész serege követi, és az alattvalói szeretete nem ismer határokat.

De Dubaj hercegét nemcsak a megjelenése vagy a pazar életmódja miatt lehet csodálni, hanem azért a számtalan nagyszerű dologért is, amit a mindennapi életben tesz.

Lelkes állatbarát

A lovak Hamdan bin Mohammed Al Maktoum legnagyobb szenvedélyei. Nemcsak, hogy saját maga is tart lovakat, de nemzetközi versenyeken is részt vesz, méghozzá nagyszerű eredményekkel. Elért eredményei közé tartozik többek között egy aranyérem a 2014-es Franciaországban megszervezett Lovas Világjátékokon. A dubaji trónörökös ugyanakkor számos állatjóléti jótékonysági szervezetet is támogat.

Őszintén törődik az emberekkel

A jótékonyság és általában véve a filantrópia mindig is a herceg prioritásai közé tartoztak.

A speciális igényű emberek támogatása

Amióta 2008-ban Hamdan bin Mohammed Al Maktoum megkapta a koronaherceg címet, ő a Dubaji Autizmus Központ tiszteletbeli védnöke. Ezenkívül aktívan részt vesz több gyermekeket támogató jótékonysági szervezet támogatásában, és orvosi felszereléseket vásárol a kórházak számára.

Mindig nyitott a világ felé

Úgy tűnik, hogy a herceg valóban minden emberrel törődik ezen a bolygón, és mindenki számára van hely a szívében. Gyakran rendeznek különböző sporteseményeket Dubajban az ő védnöksége alatt, és a hercegnek mindig van egy kedves mosolya minden résztvevő vagy néző számára, és mindenkit figyelmesen meghallgat.

Mindig igyekszik tanulni a csodálatraméltó példákból

A herceg örömmel tölti az idejét azokkal az emberekkel, akiknek segíteni próbál. Ugyanakkor megpróbálja az ő szemszögükből is látni a világot. Ezért többek között részt vesz kerekesszékes kosárlabda mérkőzéseken is.

„Amikor a speciális szükségletekkel rendelkező emberek megkapják az esélyt, akkor meghaladják a fogyatékosságukat, és mindenki másához hasonlóan kiválóan teljesítenek. Mindennapi eredményeik inspirációt jelentenek számomra, mivel megmutatják, mi mindent el lehet érni puszta akaraterővel és kitartással.” – mondta egy alkalommal, miután játszott az Egyesült Arab Emírségek fogyatékkal élőkből álló kosárcsapatában.

Mindennapi hőstettek

A herceg a Dubaji Sportbizottság elnöke is. Az egyik fő feladata a sportos életmód népszerűsítése a legfiatalabbak körében.

Aktív, szerény és lelkes

A mindennapi életben Hamdan herceg egészen hétköznapi ember. Például szeret egyszerű, sportos ruhákat, és baseballsapkát viselni. Szívesen vesz részt különféle városi eseményeken, például jóga fesztiválokon, és a minden évben megrendezett dubaji maratonon.

Pozitív példakép

A herceg soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy bemutassa saját sporttudását. Vajon milyen érzés lehet elszakadni a királyi életmódtól, és részt venni a dubaji Spartan Race-ben? Úgy tűnik, a hercegnek ez is könnyen megy!

Fiatal tehetségek támogatása

Hamdan Al Maktoum sejk lelkes fotós. Még egy új nemzetközi versenyt is alapított, a Hamdan International Photography Award fődíja 400 000 dollár – a legnagyobb ebben a kategóriában. A herceg, aki mellesleg tehetséges költő is, a fotóművészetet egy reménysugárhoz hasonlítja, amely az egész emberiség számára megvilágítja a jobb holnap felé vezető utat.

A legpartiképesebb agglegény a világon

A dubaji trónörökös nemcsak rangos díjakat nyer, jótékonykodik és extrém sportokat űz. Szerény, intelligens és jó modorú is. Igazi ideális arab herceg. Ráadásul még mindig szingli!