KezdőlapBulvárBetelt a pohár Tóth Veránál húga válásával kapcsolatban: "Próbáljuk meg minél kevésbé...

Betelt a pohár Tóth Veránál húga válásával kapcsolatban: „Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egész országot megdöbbentette Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, az énekesnőre hatalmas gyűlölethullám zúdult, miután kiderült, hogy a szakítás oka a Fricska együttes táncosa, Papp Máté Bence, akivel az énekesnő már a válás bejelentésének napján nyilvánosan mutatkozott.

Tóth Verának most lett elege és a TV2-nek nyilatkozva elmesélte, hogy a sok bántás miatt már aludni sem tud, és már nagyon várja, hogy lecsengjen az utálathullám. A Megasztár egykori győztese nemrég kötötte össze az életét Pauli Zoltánnal.

Tóth Vera arra kérte a gyűlölködést, hogy „ha kiutálkodtátok magatokat, akkor most már kérlek, hagyjátok abba!” Az énekesnő hozzátette, attól még, hogy valaki közszereplő, nem jelenti azt, hogy mindig áldozatnak kell lennie.

„Én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, ahogyan őket bántják, és ahogyan őket kifilézi a sajtó. Ha engem szeretnek, a rám való tekintettel, ne csinálják velük ezt” – mondta Tóth Vera.

Tóth Verának megvan a véleménye húga válásáról.

„Ami nem megy, azt nem erőltetni és akkor sem kell erőltetni, ha egy gyermekről van szó. Olyan nincs, hogy egy gyermek miatt megmentünk egy házasságot, mert utána már egy rossz hangulat lesz köztünk, egy kényszerből együttlevés, ami a gyermeken csapódik le” – fogalmazott Tóth Vera.

Vera szerint akármi is legyen az igazság, Vera szerint a mérhetetlen indulatot és gyűlöletet egyikük sem érdemli meg.

„Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt és megérteni azt, hogyha egy kapcsolat nem működik és nem megy már két ember között, akkor azt el kell engedni” – mondta az énekesnő.

A pletykák szerint Tóth Gabi életében már meg is érkezett az új pár a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével van együtt, aki már be is költözött a pár egykori otthonába.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet