KezdőlapBulvárEzek a gyerekek először látják meg az árnyékukat. Nézd meg, hogy reagálnak...

Ezek a gyerekek először látják meg az árnyékukat. Nézd meg, hogy reagálnak rá! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nekünk felnőtteknek már természetes, hogy napos időben egy sötét alak sétál velünk az utcán, aki ugyanúgy néz ki, mint mi, és ugyanúgy mozog. Sokszor már észre sem vesszük. Mikor észlelted utoljára, hogy ott az árnyékod? Annyira figyelmen kívül hagyjuk, hogy észre sem vennénk, ha egy szép napon eltűnne.

gyerekek-arnyek

Azonban a kisgyerekeknél egy bizonyos életkorban ez a dolog egyáltalán nem természetes. Az alábbi videóban olyan kisgyerekeket láthatunk, akik először vették észre az árnyékukat. Egyesek nagyon rácsodálkoztak, és egy percig sem hitték el, hogy az nem egy másik ember.

A baj viszont akkor kezdődött, amikor a sötét alak követni és utánozni kezdte őket. Ekkor már egyáltalán nem volt vicces, hogy ketten vannak. Egyesek bepánikoltak, és menekülésre fogták a dolgot, de sajnos bele kellett nyugodjanak, hogy az árnyék nem száll le róluk.

Voltak olyanok is akik élvezték a dolgot, úgy gondolták, hogy végre itt egy játszótárs, aki minden elképzelésüknek megfelel. Nézd meg a videót, mennyire aranyosak ezek a csöppek.

https://www.youtube.com/watch?v=G4aTw-zEJZ8

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet