KezdőlapBulvár"Idősebb vagyok, mint a barátom szülei, de nem a pénzemért van velem”...

“Idősebb vagyok, mint a barátom szülei, de nem a pénzemért van velem” – 30 év korkülönbség van közöttük, de ők felhőtlenül boldogok

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor egy fiatal, jóképű férfi olyan párt választ magának, aki 30 évvel idősebb nála, az ingatlan szakmában dolgozik, jómódú és nyaralója van Hamptonban, a haszonlesőként való megbélyegzés és a rosszindulatú kritikák szinte elkerülhetetlenek. De a 31 éves Derek és a 61 éves Ron, akik már több mint 4 éve együtt vannak, bebizonyították a családjuknak és a barátaiknak, hogy a kapcsolatuknak semmi köze nincs a pénzhez, és a szerelmük nagyon is őszinte.

Derek a megismerkedésük előtt New Yorkban élt, jó állása volt, és minden gond nélkül eltartotta magát, de a Ronnal való találkozása után egy teljesen új életbe csöppent bele, és gyakran vádolják azzal, hogy haszonleső, pedig most is jól keres, és fontos a számára, hogy anyagilag ő is megállja a helyét, ráadásul a megismerkedésükkor fogalma sem volt Ron anyagi helyzetéről.

Kezdetben Ron barátai is aggódtak amiatt, hogy Derek esetleg kihasználhatja, vagy hogy a kapcsolatuk nem működhet hosszú távon, ezért eleinte voltak kényelmetlen helyzetek, de a kapcsolatuk végül meggyőzte a kétkedőket.

Igazság szerint kezdetben mindkettejük számára szokatlan volt a kialakult helyzet, Derek még soha nem volt együtt olyannal, aki ennyivel idősebb lett volna nála, ahogy Ron sem volt még nála ennyivel fiatalabb partnerrel. Ron azt mondja soha nem aggódott amiatt, hogy Derek a pénzére hajtott volna, a korkülönbség miatt azonban voltak kétségei – Ron idősebb Derek szüleinél, eleinte nem volt biztos benne, hogy működhet-e a kapcsolatuk, és mindenekelőtt felül kellett kerekednie a kétségein, ami sikerült is neki.

„Tudom, hogy eljöhet az idő, amikor Ron már nincs mellettem, és én még mindig itt leszek. Ez nem a magányról szól, hanem arról, hogy a legjobb barátom nem lehet mellettem. Megpróbálok nem gondolni erre, mert számomra ez a legszívfacsaróbb, és a legnehezebb dolog a kapcsolatunkban.” – mondja Derek.

Ron is tisztában van azzal, hogy az idejük nagyon is véges, de próbál fiatalos maradni, és nem aggódni emiatt.

„Megtanultam, hogy ne éljek se a múltban, se a jövőben, mert úgy elvesztegetem a jelent. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hálás és boldog vagyok azért, hogy találtam valakit, akit ennyire szeretek, el sem hiszem, hogy ő is ennyire szeret engem, és hálás vagyok ezért minden egyes nap.” – mondja Ron.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet