Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Az átalakítós kisfilmekben az a jó, hogy milyen reakciókat vált ki belőlünk, na és az alanyokból a fizimiska megváltozása. Az alábbi videóban szereplő nő igazán nagy lépésre szánta el magát. Mondhatni azt is, hogy külalakja 180 fokos fordulatot vesz.

A gót stílus nem a legnépszerű irányzat, legalábbis viszonylag kevesen tartoznak ezen szubkultúra közé, és ez még inkább érvényes azokra, akik a “divat” extrém változatát preferálják.

A videó főszereplője Aryn, aki “brutális” gót külsejét sutba vágva a műsor kedvéért úgy dönt, hogy kipróbálja magát Insta modellként.

“A stílusomat a ‘80-as ‘90-es évek gótikus stíluskeverékeként határozom meg, és ahhoz, hogy így nézzek ki, olyan két-két és félórát vesz igénybe az egész procedúra” – mesélte Aryn, azaz művésznevén Vampryn.

Arynát egy igazi sminkmester, Melanie segítette abban, hogy egy igazi Istagram modellé változzon.

“Normálisnak lenni túl unalmas, egyszerűen nincs értelme egy olyan életet élni, ami unalmas” – véli Aryn, aki épp ezért döntött úgy, hogy kipróbálná a Barbie lányok világát, de tart attól, hogy Connornak, a pasijának egyáltalán nem fog tetszeni az átváltozás.

Az eljárás alapozással, az óriás műszempillák felhelyezésével vette kezdetét. Melanie leginkább a frizura átalakításától tartott, de végül a gondot egy paróka felhelyezésével hidalták át.

Mikor Aryn meglátta, hogy rózsaszín ruhát kell magára öltenie, viszolygás fogta el, mert ki nem állhatja a rózsaszínt, de természetesen nem tetszett neki a frizura, és a szempilla sem.

Connor, és Aryn testvére, Aimee, sokkhatás alá került, mikor meglátták az Insta-modellé változott nőt.

“Olyan mintha egy Barbie megette volna Aryn-t” – szólalt meg elsőként Aimee, viszont hozzátette, hogy van ami tetszik benne, mert a szépség ott van a testvérében, amit mindig is tudott.