Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy aranyos paciról készül tudósítani ez a riporter, de nézd meg, mi történik közben!

riporter-lo

Az élő tudósítások mindig váratlan eseményeket rejtegetnek, hiszen sosem lehet tudni, hogy mi történik közben. Ha valami élő, azt márpedig nem lehet újravenni. A bejelentkezés megtörtént, és ilyenkor, ha egy méh száll a riporter orrára, akkor is fel kell találja valahogy magát. Nem egy könnyű munka!

Ez a riporter éppen egy helyszíni tudósításra készül, még pedig egy ló közvetlen közeléből. Azonban az érdeklődő pacit egyáltalán nem érdekli a kamera, ő barátkozni szeretne. Amint elkezd forogni a kamera, a paci elkezdi birizgálni a riportert. Egy másodpercig sem hagyja békén, a végén már teljesen nyálas lesz a szegény férfi inge.

A riporter természetesen nem bírja ki nevetés nélkül, és az egész tudósítás mókába fullad. Nagyon aranyos ez a ló, folyton barátkozni szeretne.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!