KezdőlapBulvárTóth Gabi elmondta az igazságot Krausz Gáborral való válásáról: "Nem történt megcsalás"

Tóth Gabi elmondta az igazságot Krausz Gáborral való válásáról: „Nem történt megcsalás”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hosszú interjút adott Tóth Gabi a Blikknek, amelyben kendőzetlenül beszélt a tavalyi évéről, valamint a Krausz Gáborral való szakításáról. A beszélgetés során szóba került az énekesnő új kapcsolata is.

Tiszta vizet öntött a pohárba Tóth Gabi, a magazinnal árulta el, hogy már akkor szakított volt férjével, Krausz Gáborral, mielőtt összejött volna jelenlegi párjával, a Fricska táncegyüttesben táncoló, Szabó Bence Mátéval.

Az énekesnő elmondta, a nagyközönségnek csak a boldogságot mutatták meg a házasságukból, ezért érhette a közvéleményt sokként, amikor bejelentették, hogy 6 év és egy gyerek után különválnak.

„Ebből a szempontból teljesen jogos az emberek véleménye, mert mi tényleg csak a jót mutattuk, de azért mentségünkre legyen szólva, ez minden emberre igaz. Nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk” – fogalmazott Tóth Gabi.

A Sztárban sztár leszek! mestere azt is elárulta, hogy nagyon hirtelen jöttek az események az életükbe, nem tudták exférjével kellően megismerni egymást, és amikor megszületett a kislányuk egyre inkább kiderült, hogy más az értékrendjük.

Évek óta küzdöttek a házasságukért, az énekesnő szakember segítségét is kikérte, mert azt szerette volna, ha nagy családja lesz és sok gyereke születik.

„Gyakorlatilag évek óta küzdöttünk mindketten. Én szakemberhez is eljártam, mindent megpróbáltam, hiszen otthonról is azt az értékrendet hozom, hogy egy család összetart, és azt szerettem volna, ha sok gyermekem születik, nagy család vesz körül. Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég” – mesélte Tóth Gabi.

Azt mondja, exférjét jogosan viselhette meg a szakítás, hiszen ő hozta meg a végső döntést, ám nehéz időszakot élt át utána, amiről sokan nem tudtak.

„Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla” – mondta.

Tóth Gabi azt is elmondta, számos cikk valótlanságot állított róla, amikor kiderült, hogy elválik.

„Az sem esett jól, amikor még azt sem tudtuk, mi is van köztünk Mátéval, már lefotóztatok minket és kész tényként kezelte mindenki a kapcsolatunkat. Tisztában vagyok azzal, hogy közszereplőként, azzal, hogy megmutattam a magánéletem boldog részét, akkor a nehézségekre is kíváncsiak az emberek, de úgy érzem, nem hagytak nekem elég időt. Mert hiába voltam én az, aki léptem, számomra sem volt könnyű a házasságom kudarcát feldolgozni” – sérelmezte a lapnak az énekesnő.

Tóth Gabi elmondta, bár az elején voltak feszültségek a viszonyában Krausz Gáborral, mára már megbékéltek és közösen nevelik kislányukat, Hannarózát a legnagyobb szeretetben.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy előbb bontotta fel házasságát Krausz Gáborral, és csak utána jött össze mostani szerelemével.

„Nem történt megcsalás. Mátét (Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes frontembere – a szerk.) évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottuk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat. A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött” – szögezte le Tóth Gabi.

Új párjával nagyon boldogok, örül annak, hogy nemcsak a magánéletben fonódnak össze, hanem a hivatásban is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet