KezdőlapÉletmódEgészség10 évet fiatalodhatsz ezzel a japán arcmasszázzsal! Tanuld meg! - VIDEÓ

10 évet fiatalodhatsz ezzel a japán arcmasszázzsal! Tanuld meg! – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Tanaka masszázs segítségével csupán két hét alatt akár tíz évet is fiatalodhatunk. Csodálatos eredményekről számoltak be azok, akik kipróbálták. A tökéletes hatás érdekében el kell sajátítani a helyes technikát, és azt két héten keresztül minden nap gyakorolni.

arcmasszazs

Titka abban rejlik, hogy a bőr kifeszítésének hatására az arcról eltűnnek a ráncok, ennek hatására az  fiatalabbá, élettel telivé változik. A masszázs serkenti a nyirokcsomók működését, és segít megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól és a víztől.

A szem alatti táskákat is eltüntethetjük a Tanaka masszázs segítségével. Az olajok vagy krémek használatát akár mellőzni is lehet, de az eredeti recept szerint alkalmazhatunk egy kevés pamut olajat, ami tele van vitaminokkal, és értékes Omega 6 zsírsavakat is tartalmaz. De használhatunk olíva- vagy mandulaolajat is. Az alábbi videó beavat a csodálatos masszázstechnika rejtelmeibe.

Mindössze tíz perc minden nap, ajánlatos a reggeli arctisztítás után végezni.

1. Simítsuk végégi mindkét arccsontunkat a szemöldökök végétől a nyak vonaláig.

2. Helyezzük mindkét kezünk három ujját a homlokra, úgy, hogy középen összeérjenek. Majd háromszor simítsuk végig a homloktól, a halántékon át az arcot, a nyakon át a kulcscsontig. Ha szükséges ismételjük meg még ötször.

3. Következik a szemmasszázs: alul, felül (a szemhéjat), ezután megint alul, ki a halántékig, majd le a nyakon. Ezt is ismételjük háromszor.

4. Az ujjainkat támasszuk meg az állon, majd enyhén masszírozzuk körbe a száj körül az arc vonalát, fel az orrig, itt pihentessük a kezük. Háromszor ismételjük a műveletet.

5. Az orrot is kényeztetni kell: először az orr alatti részt, majd az orr mellett, fel egészen a halántékig, és hozzuk le a kezeket az arcon át a kulcscsontig.

6. Induljunk az álltól, gyűrjük fel az arcot a szem alatti részig, majd simítsuk hátra a halántékig, és hozzuk le a kezünk a kulcscsontig. A szem alatt egy kicsit időzzünk el, enyhén nyomjuk meg az arccsontot.

7. Jobb tenyerünkkel támasszuk meg az állkapocscsontot, majd bal kezünkkel a bal állkapocstól masszírozzuk fel a szemig az arcot a halántékig, majd le a kulcscsontig.

8. Ugyanezt végezzük el a másik oldalon is háromszor.

9. Az orr vonalától kiindulva mindkét arcot egyszerre masszírozzuk a halántékig, majd le a kulcscsontig.

10. Csuklóval az álltól kiindulva masszírozzunk felfele, majd az arc vonalán át le a kulcscsontig.

11. Támasszuk le az arcunkat a tenyerünkbe, majd csuklóval masszírozzuk fel a fül vonaláig, és az ujjakkal simítsuk végig a kulcscsontig.

12. A tenyér külső élével masszírozzuk felfele a fül vonaláig az arcot. Mindkét oldalon három-három alkalommal.

13. Támasszuk meg az arcunk, úgy, hogy hüvelykujjaink alul az áll alatt összeérjenek, és a két mutatóujjunk a szemöldökök kezdeténél találkozzanak. Majd simítsuk, feszítsük kifelé az arcot a halánték fele.

14. Masszírozzuk át a homlokot, majd simítsuk végig mindkét arcot, le a kulcscsontig.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet