KezdőlapÉletmód2023. november 11.: az a nap, amikor minden értelmet nyer az életedben!

2023. november 11.: az a nap, amikor minden értelmet nyer az életedben!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden számnak nagyon különleges jelentése és gyökerei vannak, és ez alól a numerológiában a 11.11-i dátum sem kivétel.

Valójában, amikor ismétlődő számok jelennek meg, ez határozottan egy égi jel, egészen pontosan “angyali számnak” hívják. Az 1-es számhoz új kezdetek, fel nem fedezett utak társulnak.

2023.11.11-én új lehetőségeket nyílnak meg a karrier és a magánélet területén egyaránt. Ez a különleges energia az Univerzum ajándéka, számos meglepetést tartogat a sorsfordító dátum.

Ez egyértelmű jele annak, hogy a tudatosság magasabb szintje most mozgásban van, éljünk a lehetőséggel. 11.11-én ajánlott elengedni a múlt negatív történéseit, és a jelenben zajló eseményekre koncentrálni. Engedjük el azokat az embereket, akik már nem hoznak nekünk elég kihívást az életben.

Tűzzünk ki magunk elé világos célokat a jövőre vonatkozóan, a magabiztosság rendkívül fontos ebben a folyamatban, különösen azért, mert a testnek, az elmének és a léleknek is összhangban kell lennie.

Az ismétlődő számok jelentése

Nincs olyan ember, aki életében legalább egyszer ne találkozott volna bizonyos ismétlődő számokkal. Beszélhetünk akár az időről, akár naptári dátumról, akár utca- vagy házszámról.

Az 1-es elszigetelődést, magányt, valamint kreativitást vagy versengést hozhat, azt jelenti, hogy le kell mondanunk bizonyos emberekről vagy dolgokról az életben, amelyek bántanak bennünket. Vágjunk bele olyan dolgokba, amelyekhez korábban nem volt bátorságunk, most minden kívánságunk teljesülhet.

Nagyon sok pozitív dolog történhet november 11-én, és ezeket érdemes minél jobban kihasználni. Készüljünk fel, nem kizárt, hogy kevésbé kellemes pillanatokkal is találkozunk. A csillagok azt mondják, hogy hallgassunk az intuíciónkra, és “lássuk lelki szemeink előtt” az elérni kívánt célt.

A naplóírás egy másik módja annak, hogy tudatosan megnyilvánuljunk. Minél pontosabban megfogalmazzuk, amit akarunk, annál nagyobb valószínűséggel fog megtörténni. A korlátozó gondolatokat hagyjuk figyelmen kívül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet