KezdőlapVilágNovember 11-én, 11:11-kor megnyílik az Univerzum varázslatos portálja

November 11-én, 11:11-kor megnyílik az Univerzum varázslatos portálja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 11:11 portált gyakran a változás és átalakulás katalizátorának tekintik. Az Univerzum csodálatos történésekkel tölti fel az életünket, így itt az ideje, hogy befogadjuk azt, ami jön.

Minden év november 11-én, pontosan 11:11-kor vagy 23:11-kor egy erőteljes és hihetetlenül fontos jelenség történik: megnyílik a 11:11 varázslatos portál.

Ebben az időszakban az Univerzum a mi javunkat szolgálja, egyedülálló lehetőséget kapunk az átalakulásra, a növekedésre és megszabadulhatunk a múlt nehézségeitől – írja a Filantropikum.com.

Mit jelent a numerológiában a 11:11 portál?

A numerológiában az 1-es szám az evolúcióhoz, a spirituális megértéshez, az intuícióhoz és a megvilágosodáshoz kapcsolódik. Ha ez a szám többször megismétlődik (nap, hónap, óra – 11:11 és 11:11 között), akkor azt mondják, hogy exponenciálisan felerősödik az energiája.

Lelkierőt kapunk, hogy elengedjük a múltat

Mindannyiunk számára egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megszabaduljunk a régi terhektől, haragtól és negatív energiáktól, amelyek nem engedik, hogy előre haladjunk az életünkben.

Itt az ideje, hogy elgondolkodjunk a történteken, elismerjük múltbeli hibáinkat, megtanuljuk a leckét, és tudatosan törekedjünk arra, hogy gyógyult lélekkel haladjunk előre. Ha elengedjük a múlt súlyát, teret teremthetünk az új tapasztalatoknak és a személyes fejlődésnek.

A szándék megfogalmazása

Gondolatainkat a jövővel kapcsolatos vágyainkra, céljainkra és törekvéseinkre fordítsuk. Az Univerzum energiái ilyenkor elősegítik a szándékok megnyilvánulásait. Tisztázzuk, hogy tulajdonképpen mit is akarunk, és gondolatainkat küldjük el az Univerzumnak, majd tárjuk ki a szívünket a pozitív változások előtt.

A változás elfogadása

Új értelmet kap az életünk, így a legkönnyebb, amit tehetünk, hogy békésen fogadjuk, ami jön. Legyen szó személyes fejlődésről, karrierről vagy párkapcsolati változásokról, a 11:11 portál energiája lendületet adhat, hogy cselekedjünk, és átvegyük az élet irányítását, hogy meg tudjuk valósítani azokat a pozitív változásokat, amelyektől eddig féltünk.

Ragadjuk meg ezt a lehetőséget az átalakulásra, és hagyjuk, hogy az Univerzum energiája egy szebb jövő felé vezessen bennünket.

Kapcsolódás az Univerzumhoz

Használhatjuk a meditáció, ima vagy más spirituális gyakorlatok erejét az Univerzumhoz való kapcsolódáshoz. Útmutatást kaphatunk, mélyebben megérthetjük az élet értelmét, és rátalálunk a fejlődéshez szükséges igazi útra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet