Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Időről-időre, manapság pedig egyre gyakrabban feltevődik a kérdés, hogy ennyi kutatás, ráfordított pénz és idő után, vajon miért nem tudják megtalálni a rák valódi okát és gyógyítására alkalmas gyógyszert, módszert. Valami nem tiszta a dologban.

085

Nézzünk 4 fontos tényt a rákkal kapcsolatban:

1. Kemoterápia

Ha valaki rákos kötelező kezelésként kapja meg a kemoterápiát, pedig az orvosok nagyrésze azt állítja, hogy ha arra kerülne a sor, ők magukon nem alkalmaznák a kemoterápiás kezelést. Valószínűleg ők már tudják, hogy nem hatékony, sőt inkább mérgező. Tönkreteszi az immunrendszert, pedig pont annak tökéletes egészségére lenne szükség ahhoz, hogy legyőzze a betegséget.

2. Kötelező mammográfia 40 év felett

A mammográfia röntgen besugárzása által többet árt, mint használ. Az, hogy miért költenek fenntartására annyit, az már kérdéses. Kutatások bizonyítják, hogy a mammográfia sugárzása évente 3 százalékkal növeli a mellrák kialakulásának esélyeit. Sok esetben egy kisebb, magától visszahúzódó tumorra olyan hatással van, hogy az gyors fejlődésbe kezd.

3. Miből él az onkológus?

Az onkológus nem abból kapja a pénzt, hogy gyógyít, hanem elég nagy jutalékot szed össze egy felírt rákgyógyszer után. Egy amerikai felmérés szerint egy átlagos onkológus fizetésének 75 százaléka abból jön ki, hogy kemoterápiához használt gyógyszereket értékesít.

4. Fölösleges időpocsékolás a természetes gyógymódok alkalmazása

A gyógyszeripar hatalma óta a természetes gyógymódokkal hatékonyan gyógyító orvosokat kissé sarlatánnak tekintik. Pedig sokan néhány hetes méregtelenítő kúra és immunrendszer-erősítés után hatékonyan gyógyítanak ki embereket a rákból. Egy amerikai orvost például azért zártak börtönbe, mert feltalált egy olyan enzimterápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva megeszi a hasnyálmirigy rákos sejtjeit.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!