KezdőlapÉletmód4 jel az arcodról, ami azt mutatja, hogy valamilyen betegségben szenvedsz!

4 jel az arcodról, ami azt mutatja, hogy valamilyen betegségben szenvedsz!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha az arcunkra nézünk, és közelebbről megvizsgáljuk, különböző betegségekre utaló jeleket olvashatunk le róla. A problémák a bőrünkön tükröződnek, ne hagyjuk őket figyelmen kívül. A kínaiak szerint az arcelváltozásokból nagyon könnyen lehet szinte hajszálpontos diagnózist felállítani.

493249l

Az alábbi ábrából megtudhatjuk, hogy melyik terület milyen testrészre utal.

1. Szem: szakemberek szerint a szemből a máj megbetegedéseire lehet leginkább következtetni. Ha azt vesszük észre, hogy valami változás van a szemben, főleg, ha elszíneződés, akkor legjobb lesz, ha ellátogatunk egy alapos kivizsgálásra.

A szem sárgás elszíneződése egészen biztosan rossz májműködésre, és a szervezet felbomlott egyensúlyára utal. A szaruhártyán megjelenő fehér foltok, magas koleszterinszintet és rossz szívműködést jeleznek.

2. Orr: a szív betegségeit lehet leolvasni. Ha valakinek nagyon pirosodik az orra, akkor nem árt ellátogatni egy kardiológushoz.

3. Felső ajak: a nemi szervek problémáját jelzi. Szakemberek szerint, ha egy nőnél termékenységi gondok, vagy különböző hormonális elváltozások vannak, akkor a felső ajkon és azt az orral összekötő sávban találhatunk elváltozásokat.

4. Arc: úgy tartják, hogy az arccsont részén fellelhető változások a tüdőproblémával állnak összefüggésbe. Ha úgy látjuk, hogy foltok, kiütések és hosszan tartó elváltozások jelentkeznek az orcán, akkor érdemes felkeresni egy szakembert.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet