Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

4 jel, ami azt mutatja meg, hogy rátaláltál a lelkitársadra!

4 jele annak, hogy rátaláltál a lelkitársadra

Érdemes tisztázni, hogy attól még, hogy van valakinek lelkitársa, még nem egyenlő azzal, hogy az illető a szerelme is. A lelkitárs lehet valaki testvére, üzlettársa, jóbarátja, és természetesen a párja. Lelkitárs nem csak egy ember lehet, hanem akár több is, habár ez nagy szerencsére vall.

Most nézzük meg, hogy melyik az a 4 jel, ami e különös kapcsolat meglétére utal, amelynek alapja a tolerancia, a kölcsönös tisztelet és szeretet.

1. Vele megértőbb és türelmesebb vagy, mint másokkal

A lelkitársaddal türelmesebben és megértőbben viselkedsz, mert összeköt vele egy láthatatlan lelki kötelék. Míg mást csúnyán leszidnál, mert késett 5 percet, addig a lelkitársaddal ilyet nem tennél, még úgy sem, ha 15 perccel később érkezik a megbeszélt időponthoz képest. Nem kételkedsz a szavában, mert tudod, hogy benne megbízhatsz.

2. Szoros kapcsolat fűz hozzá

A közelsége megnyugtat, biztonságban érzed magad mellette. Minden téren rezonálsz vele, legyen szó érzelmekről, gondolatokról. Alig várod, hogy átöleld, mikor viszont látod, még akkor is, ha csak pár órát töltöttetek külön.

3. A kötődés egy életre szól

Ha nem lenne, fél embernek éreznéd magad, és nem tudnál teljes életet élni. Egymást mindenben kölcsönösen támogatjátok, bármiről is legyen szó, családalapítás, vállalkozás indítása.

4. A figyelmedet csak neki szenteled

Olyan nem fordulhat elő, hogy ne figyelj a lelkitársadra. Mikor ott van melletted, akkor egyek vagytok. És mikor távol vagytok egymástól, akkor is gondolatban mindig ő jár a fejedben. Minden egyes percben kapcsolatban álltok egymással, csak a kommunikáció módja változhat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!