KezdőlapÉletmód5 dolog, amit tudni kell 2022-ről, a Víz Tigris évéről - Ilyen...

5 dolog, amit tudni kell 2022-ről, a Víz Tigris évéről – Ilyen év elé nézünk!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Tigris érzékeny és érzelmes jegy, ezért mindenki számára fokozott érzékenységet hoz. Ha nem tudjuk, hogyan kezeljük azt, amit érzünk, akkor valószínűleg elég erős drámákat teremtünk majd magunk körül.

Itt az ideje, hogy felkészüljünk egy újabb változásra. A Víz Tigris éve 2022. február 1-jén kezdődik, és mint minden évet, ami ebben a jegyben telik, ezt is a tigris tulajdonságai fémjelzik: magabiztosság, bátorság, elszántság, kalandvágy és növekedés.

A Tigris energiája hihetetlen lökést ad a motivációnak. A 2022-es év lehet az egyik legjobb évünk, ha tudjuk, hogy tervezzük meg az álmainkat, és hogy valósítsuk meg az elképzeléseinket. Sok érzelmi hullámvölgyben lesz részünk, amelyek fontos leckéket tanítanak az életről.

A Víz Tigris éve – jó év áll előttünk?

A Víz Tigris éve gyönyörű, különleges, sikerekben gazdag év lesz sok csillagjegy számára. Egy dolgot mindenképpen szem előtt kell tartanunk 2022-ben: függetlenül attól, hogy milyen súlyos egy helyzet, a Tigris mindig talál kiutat – írja a Bestjive.com.

Az Univerzum azt akarja, hogy tudjuk, a Tigris energiájának ingatag természete meglehetősen gyorsan megfordíthatja a szerencsénket, és a helyzetek is ugyanilyen gyorsan változhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megtanuljunk hálásnak és boldognak lenni a jelenben, anélkül, hogy a múlton töprengenénk, vagy a jövő miatt aggódnánk.

A 2022-es év a Víz Tigris Éve – bőven lesz részünk akcióban és kalandban

Íme, a legfontosabb dolgok, amelyekre oda kell figyelnünk 2022-ben.

1. 2022-ben sok érzelmi drámára számíthatunk

A Tigris érzékeny és érzelmes csillagjegy. Ez azt jelenti, hogy mindenki fokozott érzékenységre számíthat. Ha nem tudjuk kezelni az érzéseinket, valószínűleg erőteljes drámákat kavarhatunk magunk körül.

A Tigris energiája alatt a féltékenység és a birtoklási vágy is erőteljesebb lesz.

2. 2022 a szenvedély éve

Számíthatunk rá, hogy minden eddiginél szenvedélyesebbek leszünk, és nemcsak a szerelemben, de más fontos dolgokban is, például a karrierünk és a személyes törekvéseink terén. Mindent, amit 2022-ben teszünk, szeretettel, türelemmel, önbizalommal teszünk majd, és az a vágy vezérel bennünket, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk.

3. 2022-ben rendkívül kreatívak leszünk

Ez az év tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy belemerüljünk különböző kreatív projektekbe, és kövessük az álmainkat. A nyugati asztrológiában a Tigris megfelelője a Vízöntő, az állatöv igazi motorja és álmodozója, a csillagjegy, ami a saját dallamára táncol. A Vízöntő energiája erőteljes hatással lesz ránk, segít, hogy odafigyeljünk a részletekre, szabad utat engedjünk a képzeletünknek, és kilépjünk a komfortzónánkból, hogy azt tehessük, amit akarunk.

Lehetséges, hogy elragadtatjuk magunkat, de nem fogunk félni attól, hogy hirtelen irányt váltsunk, amikor úgy érezzük, szükség lenne rá. Követni fogjuk a megérzéseinket, és a szívünkre hallgatunk.

4. 2022-ben az intuíciónk is erősebb lesz

2022 a víz éve, ezért intuitív képességeink hihetetlenül megnövekednek. Éppen ezért a legtöbb helyzetben jó döntést hozunk majd: többé nem arra figyelünk, amit a körülöttünk lévők mondanak, hanem a lelkünkben keressük a választ.

Az Univerzum azt mondja nekünk, hogy 2022-ben hallgatnunk kell az álmainkra, és keményebben kell küzdenünk azért, amit akarunk.

5. 2022 a kapcsolatok szempontjából is jó híreket tartogat

A Tigris érdekes és dinamikus romantikus kapcsolatairól ismert. 2022-ben a kapcsolatok izgalmasak, gyönyörűek, különlegesek és szenvedélyesek lesznek.

Ha egyedülálló vagy, az idén lehetőséged lesz megismerkedni a lelki társaddal, csak fel kell készülnöd erre a találkozásra, és tárt karokkal kell fogadnod őt az életedben.

Ha már kapcsolatban vagy, azon dolgoztok majd a pároddal, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz, igazán megértsétek és felfedezzétek egymást, levegyétek az álarcot, és megmutassátok egymásnak a sérülékeny pontjaitokat. A jövőre vonatkozó terveitek is előtérbe kerülnek majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet