KezdőlapÉletmódEgészségA zöld agyag valóságos csodaszer a bőrbetegségek kezelésére!

A zöld agyag valóságos csodaszer a bőrbetegségek kezelésére!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A zöld agyagot csodatevő földnek is nevezik, mivel szerkezeti felépítése sokban megegyezik az emberi bőr szerkezetével. Számos pótolhatatlan ásványi anyagot tartalmaz, éppen ezért érdemes használni a bőr egészségének helyreállítása érdekében.

zold-agyag

Nagy mennyiségben megtalálható a zöld agyagban a szillícium, magnézium, kalcium, vas, foszfor, réz, cink, szelénium, kobalt és a mangán. Ez a természeti csoda helyreállítja a bőr egyensúlyát, és regenerálja azt. Feljegyzések szerint, felejthetetlen szépségét Kleopátra királynő is a zöld agyaggal ápolta.

Ez a csodálatos ásványi anyag a bőrről eltávolít mindenféle szennyeződést, és megszabít a kórokozóktól, baktériumoktól. Fertőtlenítő és antibiotikus tulajdonsága miatt nagy hatóerővel regenerálja a megfáradt, gyulladt, pattanásos, irritált bőrt. Szabályozza a faggyűmirigy termelődést, anélkül, hogy kiszárítani az arcunk, és bőrirritációt okozna.

Nyugtatóként bármilyen bőrtípusra készíthetünk belőle pakolást, de leghatásosabb a zsírosodásra hajlamos arcbőr kezelésére. A zöld agyagból készített arcmaszkot hetente kétszer alkalmazzuk, hiszen ennyi időként szükségünk van hámlasztásra, és egy mélyebb bőrtisztításra. A tiszító és fogyókúrák alapjaként az egész testfelületre alkalmazhatjuk, hiszen a méreganyagok hatékony etávolítása által csökkenti a derékbőséget is. Mivel fokozza a vérkeringést, és megszabadít a zsírlerakódásoktól, illesszük be a fogyókúrás programunkba is a pakolás alkalmazását.

Hogy látható eredményt érhessünk el, egyetlen feltételt kell teljesítenünk. Kitartóan és megszakítás nélkül kell alkalmaznunk a zöldagyagos pakolást, hetente kétszer, egy hónapon keresztül. Ez a fajta kozmetikai kezelés nem fejti ki rövid időn belül a hatását, de egy hónap múlva nagy változást láthatunk a bőrünk állagán, ha a zöld agyagot választjuk.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet