KezdőlapÉletmódAz univerzum 5 leckéje minden csillagjegy számára 2023 novemberében!

Az univerzum 5 leckéje minden csillagjegy számára 2023 novemberében!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az év során megélt tapasztalatok, kihívások, tanulságok és gyarapodás mind felkészítőként szolgáltak erre a pillanatra. Most itt az alkalom, hogy elgondolkodjunk, hogyan tovább, szükség esetén pontosítsuk az irányt, és a lehető legtöbbet hozzuk ki az év hátralévő részéből.

November, az év tizenegyedik hónapja és az ősz utolsó hónapja arra hív, hogy átéljünk egy új céltudatosságot, ami mélyen az önismeretben gyökerezik. Bármilyen nehéz is, le kell dobnunk a maszkokat, és hallgatnunk kell a belső hangunkra. Olyan dolgok iránt vonzódunk, amelyek rezonálnak alapvető vágyainkkal és értékeinkkel.

Valóban ledobjuk a régi poggyászt, elengedünk mindent, ami a szívünkre nehezedik, mindent, ami már nem szolgál minket, mindent, ami nem teszi lehetővé számunkra a növekedést és a fejlődést. A megkönnyebbülés pedig lehetővé teszi, hogy a kozmikus energia átjárjon minket, megszabadítva a múltbéli megbánások és önbizalomhiány súlyától. Teret adunk a növekedésnek mind önmagunkban, mind az életünkben.

2023 novemberének kollektív numerológiája a 9-es számot hordozza (2+0+2+3+1+1), amely szám az erős rezgésekről, az egyensúlyról és a tökéletességről ismert. A 9-es energiája szorosan kapcsolódik a karmához, az egyetemes szeretethez, a megvilágosodáshoz, a spirituális ébredéshez, az egyik ciklus befejezéséhez és a következő kezdetéhez.

A november kivezet minket a Szaturnusz retrográd ködéből, tisztánlátást és lendületet ad. A Vénusz hazatérésével a Mérlegbe, az egyensúly és a harmónia csillagjegyébe, kapcsolataink és értékeink a nyugalom és a béke megújult érzését nyerik el.

A hónap közepén egy hihetetlen újhold alatt erős szándékokat fogalmazunk meg, amely erőteljes katalizátorként szolgál a lélek megújulásához. Szintén a hónap közepén a Nap átvonulása a Skorpió szenvedélyes vizéről a Nyilas kalandvágyó birodalmába jelentős változást jelez mindannyiunk számára.

A Skorpió intenzitása átadja helyét a Nyilas kíváncsiságának és lelkesedésének. Ez a változás arra ösztönöz, hogy új távlatokat fedezzünk fel mind külsőleg, mind belsőleg. Ez egy jó időszak arra, hogy kitágítsuk a látókörünket, elfogadjuk az ismeretlent és a spontaneitást, és hagyjuk, hogy a szívünk szárnyaljon.

November hihetetlen lehetőséget kínál számunkra, hogy megváltoztassuk a játékszabályokat.

Íme az Univerzum öt leckéje, minden jegy számára, 2023 utolsó előtti hónapjában!

1. Engedjünk el mindent, ami a múlté

Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy engedjük el a megrekedt rutinokat és szokásokat, amelyek már nem szolgálnak minket, és nem teszik lehetővé a fejlődésünket. Ha lehetőségünk van az újrakezdésre, miért ne használnánk ki az Univerzum eme ajándékát?

2. Értsük meg jobban, hogyan működik a karma

Arra buzdítanak minket a csillagok, hogy rájöjjünk, hogyan működik a karma az életünkben (az ok és okozat törvénye). Most lehetőséget és időt kapunk arra, hogy elgondolkodjunk tetteinken és azok következményein, és igyekezzünk életünket az Univerzum pozitív energiájához igazítani.

3. Fájdalmas emlékek és negatív érzelmek tisztítása

Ebben a hónapban az Univerzum jelentős alkalmat biztosít számunkra, hogy elengedjük mindazokat a negatív érzelmeket, amelyeket az utóbbi időben összegyűjtöttünk. És ez még nem minden – lehetőségünk van arra is, hogy megszabaduljunk az egyes emberektől való érzelmi függőségtől.

4. Fegyelmet és rendet kapunk minden szinten

Ha kialakítunk egy világos rutint, amivel boldogok lehetünk, az segíthet elérni a céljainkat, és élvezhetjük a kiegyensúlyozottságot, ami jól esik.

5. Élvezzük a fejlődést

A kozmikus hatások minden szinten hatalmas változásokhoz vezetnek. Fontos szemmel tartani az evolúciót, mert nemcsak a jelenünket, hanem a jövőnket is megváltoztathatja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet